Tickets CC De Kruisboog

Reserveren

Op zaterdag 1 juni om 09.00 uur start de online ticketverkoop voor abonnementen. Koop je een abonnement voor de avondvoorstellingen, dan kan je ook tickets voor de familievoorstellingen en ilms kopen.

Vanaf zaterdag 8 juni om 09.00 uur kan je ook losse tickets aankopen. De vrijetijdsbalie zal op deze 2 dagen open zijn van 09.00 tot 12.30 uur.

Opgelet! Op deze dagen zal de vrijetijdsbalie telefonisch niet bereikbaar
zijn. Telefonische bestellingen worden pas aangenomen vanaf maandag 3 juni voor abonnementen en vanaf maandag 10 juni voor losse tickets.

Uitverkocht

Bij uitverkochte voorstellingen kan je je op een wachtlijst registeren. Indien er reservaties worden geannuleerd, bieden we de tickets aan de mensen op de wachtlijst aan. Als er tickets vrijkomen bellen we je op. Verkochte tickets en/of abonnementen worden in geen geval terugbetaald. Tickets van laatkomers of niet gebruikte tickets worden niet terugbetaald.

Laatkomers

Voorstellingen beginnen in regel stipt en laatkomers kunnen we helaas niet meer toelaten!

Procedure

Je kan je tickets online bestellen

Natuurlijk kan je ook steeds terecht bij onze ticketbalie, tel 016 24 76 00, dekruisboog@tienen.be.

Raadpleeg hier het stappenplan om tickets aan te schaffen.

Bedrag

  • De prijs staat vermeld bij de voorstelling.
  • Een korting van 1 euro per ticket wordt gegeven aan –26 jarigen, 55-plussers  en groepen +10 personen (uitgezonderd voor familievoorstellingen, lezingen en indien geen korting wordt vermeld bij de avondvoorstelling). Voordeeltarieven zijn, noch onderling, noch met de korting gegeven op een abonnement, cumuleerbaar.
  • Filmtickets: 4 euro of 3 euro voor -26 en 55-plussers.

Contact