bizLocator - professioneel vastgoed

De stad Tienen wil via het platform bizLocator een overzicht ter beschikking stellen van leegstaande handelspanden en bedrijfsruimtes. Op die manier wil de stad het aanbod overzichtelijk maken voor potentiële kopers en huurders, zodat de panden sneller ingevuld raken.

BizLocator is een centrale databank die in 2013 uitgerold werd met de steun van het Vlaams Agentschap Innoveren & Ondernemen (VLAIO). Eigenaars van leegstaande panden kunnen er hun pand promoten en te koop of te huur aanbieden. Het aanbod bevat o.a. winkels, horecapanden en pop-ups over heel Vlaanderen, en binnenkort dus ook in Tienen. Potentiële kopers of huurders kunnen het aanbod consulteren en na gratis registratie contact opnemen met de eigenaars. Klik hiervoor op het icoontje bij een pand of op de knop 'Neem contact op'

Wens je een perceel op een bedrijventerrein te kopen? Zoek je eerder naar een beschikbaar bedrijfspand? Of wil je als starter een flexibele bedrijfsruimte huren? bizLocator helpt elke ondernemer gratis op weg naar de meest geschikte ruimte in Tienen. Ze bieden naast een overzicht van zowel winkelpanden, horecazaken, kantoren, loodsen, units in businesscenters en industriegronden ook een extra dienstverlening. Zo kan je steeds bij hen terecht voor al je vragen rond vestigingsadvies, subsidies, uitbreidingsmogelijkheden van de locatie, noem maar op!