De Tiense Watervelden

De stad Tienen heeft de terreinen van het voormalige militaire domein in Goetsenhoven aangekocht. Samen met de provincie Vlaams-Brabant, de Tiense Suikerraffinaderij en De Watergroep willen we er het project ‘De Tiense Watervelden’ realiseren.    

Binnen dit project zal De Watergroep een nieuwe wateronthardingsinstallatie bouwen. De Tiense Suikerraffinaderij wil samen met De Watergroep water afkomstig van het suikerproductieproces hergebruiken en omzetten naar drink- en irrigatiewater. Voor de stad biedt het project de mogelijkheid voor sport-, overnachtings- en recreatiemogelijkheden.

 

Informatiemoment

Op maandag 27 mei ‘24 ben je van 17.00 tot 20.00 uur doorlopend welkom tijdens een infomoment in Ontmoetingscentrum De Koepel in Goetsenhoven. Aan de hand van informatiepanelen leggen we uit welke stappen er al genomen werden voor de opmaak van het masterplan. We lichten toe welke de vervolgstappen zijn vooraleer het masterplan definitief afgeklopt wordt en de Vlaamse overheid en de provincie Vlaams-Brabant een ruimtelijk uitvoeringsplan uitwerken.

Je krijgt de gelegenheid om vragen te stellen en opmerkingen te formuleren. Die nemen we graag mee in de laatste fase van het masterplan.

Wanneer? Maandag 27 mei ’24 van 17.00 uur tot 20.00 uur

Waar? OC De Koepel, Sint-Laurentiusstraat 19 in Tienen