Cambio deelauto's

Cambio deelautoCambio autodelen is een flexibele formule waarbij particulieren, organisaties en bedrijven een deelwagen kunnen reserveren en ontlenen wanneer ze maar willen: dag en nacht, zowel tijdens de week als in het weekend. Een cambiogebruiker betaalt naast een abonnementskost, in functie van het gebruik (tijd en kilometers). Cambio zorgt voor de brandstof, pechverhelping, verzekering, onderhoud, enz. Met een abonnement kan je bovendien ook wagens op andere cambiostandplaatsen in het land ophalen. 

Indien je sporadisch een wagen nodig hebt, komt een deelauto vaak heel wat goedkoper uit dan een eigen wagen. Je kan je prijsvoordeel zelf berekenen met deze digitale rekentool. Bovendien zorgen dit soort deelsystemen ook voor een lagere druk op de reeds verzadigde wegen, wordt de parkeerdruk kleiner en wordt het bestaande wagenpark efficiënter gebruikt. 

Wie in Tienen wil autodelen, kan terecht aan het ophaalpunt aan de voorkant van het station waar twee elektrische wagens ter beschikking staan en op de parking op de Albertvest waar een deelauto staat. 

Alle info is terug te vinden op cambio.be/tienen.

 

Contact