Cambio deelauto's

Cambio deelautoCambio autodelen is een flexibele formule waarbij particulieren, organisaties en bedrijven een deelwagen kunnen reserveren en ontlenen wanneer ze maar willen: dag en nacht, zowel tijdens de week als in het weekend. Een cambiogebruiker betaalt naast een abonnementskost, in functie van het gebruik (tijd en kilometers). Cambio zorgt voor de brandstof, pechverhelping, verzekering, onderhoud, enz. Met een abonnement kan je bovendien ook wagens op andere cambiostandplaatsen in het land ophalen. 

Indien je sporadisch een wagen nodig hebt, komt een deelauto vaak heel wat goedkoper uit dan een eigen wagen. Je kan je prijsvoordeel zelf berekenen met deze digitale rekentool. Bovendien zorgen dit soort deelsystemen ook voor een lagere druk op de reeds verzadigde wegen, wordt de parkeerdruk kleiner en wordt het bestaande wagenpark efficiënter gebruikt. 

Wie in Tienen wil autodelen, kan terecht aan het ophaalpunt aan de voorkant van het station waar twee elektrische wagens ter beschikking staan. Daarnaast stelt ook i-mens zijn elektrische deelwagen tijdens het weekend en op weekdagen tussen 18.00 en 07.00 uur ter beschikking op de parking op het Sint-Jorisplein. 

Alle info is terug te vinden op cambio.be/tienen.

 

Bedrag

Inwoners van Tienen die nu aansluiten bij cambio, kunnen tot eind juni '21 beroep doen op het proefaanbod dat cambio samen met de stad aanbiedt. Dankzij dit proefaanbod met de code TIENENDEELT2021 betalen zij geen instapkosten (waarde: 35 euro) en kunnen zij het systeem uittesten.

Contact