50 + Sportelclub wandelen - Geannuleerd tot nader order

Wandelaars

Opgelet! Wegens de coronamaatregelen zijn de wandelingen geannuleerd tot nader order.

Wandelen op woensdag - 6-8 km

Iedere woensdag wordt er een stevige wandeltrip georganiseerd van ongeveer 6 à 8 km. We komen om 13.00 uur samen om een kwartiertje later te vertrekken.

Wandelen op donderdag - 8 km

Iedere donderdag wordt een tocht van 8 km aangeboden langs enkele bezienswaardigheden of mooie stukjes natuur. We komen om 09.15 uur samen in of nabij Tienen. Het vertrek is voorzien om 09.30 uur.

De kalenders van beide wandeltochten zijn verkrijgbaar bij de sportdienst of via hans.maho@tienen.be

Deelname is gratis voor leden. Elke wandelaar die aangesloten is bij onze sportelclub, is verzekerd voor eventuele ongevallen tijdens het wandelen, maar ook tijdens de verplaatsing van thuis naar de wandeling en terug. Iedereen dient zich met eigen vervoer naar de startplaats van de wandeling te begeven.

Coronamaatregelen

De wandelingen op woensdag starten wekelijks in 2 groepen met een tussenafstand van 100 m. Er wordt steeds in dezelfde groep gewandeld.  Voor beide wandelingen blijven de social distance maatregelen steeds van kracht. Hou minstens 1,5 meter afstand elkaar (mensen die niet tot je bubbel behoren). Een mondmasker is aanbevolen wanneer een veilige afstand niet geresepcteerd kan worden.

 

 

Contact