Markten

MarktDinsdagmarkt

Iedere dinsdagvoormiddag op de Grote Markt, Kalkmarkt, Nieuwstraat, Hennemarkt en Peperstraat. Ongeveer 120 standplaatsen.

Opgelet!

Tijdens de jaarmarkt op dinsdag 25 juni ’19 worden de marktkramers met een standplaats op de Grote Markt rondom de Grote Markt en de Kalkmarkt, in de Nieuwstraat, Hennemarkt, Peperstraat, in de volledige Minderbroedersstraat (inclusief het gedeelte tussen het Torsinplein en de inrit van de parking Kazerne +) en op het Torsinplein geplaatst. Ook het betalend gedeelte van de parking Kazerne + zal ingenomen worden.

Op dinsdag 23 en 30 juli '19 worden de marktkramers met een standplaats op de Grote Markt en Kalkmarkt verplaatst naar de Minderbroedersstraat, Torsinplein, Meendijkstraat en Sint-Jorisplein (gedeelte tussen Manege en Res. Menegaard, inclusief het betalend gedeelte ter hoogte van de Spar).

Vrijdagmarkt

Iedere vrijdagvoormiddag op de Grote Markt. Ongeveer 12 standplaatsen met uitsluitend voeding en bloemen.

Opgelet!

De vrijdagmarkt vindt op vrijdag 21 en vrijdag 28 juni ’19 plaats in de Nieuwstraat.

Op vrijdag 5 juli '19 vindt de vrijdagmarkt plaats in de Nieuwstraat omwille van het Sweet City Festival.

Op vrijdag 26 juli '19 is er geen vrijdagmarkt omwille van Suikerrock.

 

Zondagsmarkt

Iedere zondagvoormiddag op het Sint-Jorisplein. Ongeveer 25 professionele marktkramers met voeding en bloemen. Het aantal particulieren die tweedehandsgoederen verkopen varieert.

Professionele marktkramers kunnen met een abonnement werken. Particulieren die op de rommelmarkt willen staan met tweedehands goederen, kunnen zich iedere zondag van 07.30 tot 08.00 uur inschrijven in het Vrijetijdscentrum op het Sint-Jorisplein.

Opgelet!

Op zondag 28 juli '19 is er geen zondagsmarkt omwille van Suikerrock.

Jaarmarkten

Twee keer per jaar is de dinsdagmarkt een jaarmarkt, nl. de dinsdag na de opening van de karnavalkermis en de dinsdag na de opening van de junikermis. Het aantal standplaatsen en de gebruikte straten stemmen ongeveer overeen met die van de gewone dinsdagmarkt.

Contact