Jobbeurs Zuidoost Hageland

Werkzoekenden en werknemers die een nieuwe uitdaging willen aangaan, kunnen op donderdag 18 april '24 naar de zesde editie van de Jobbeurs in Tienen. De beurs is een unieke gelegenheid om kennis te maken met werkgevers uit de regio en hun vacatureaanbod. Het is een initiatief van de Interlokale Vereniging Zuidoost Hageland, VDAB en het RZ Heilig Hart in Tienen. 

Jobbeurs Zuidoost HagelandProgramma

Van 12.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers doorlopend kennismaken met bedrijven uit de regio en hun openstaande vacatures. Onder meer Blankedale, RZ Heilig Hart Tienen, stad Tienen, TMS Industrial Services en Multiobus zijn van de partij. Kandidaten kunnen hun cv laten screenen en kunnen met de 'matchmakers' van de VDAB in gesprek gaan. Zij kennen de vacatures van de aanwezige bedrijven heel goed en kunnen de match maken tussen de kandidaat en de mogelijke jobs.

Tussen 13.30 en 16.30 uur zorgt het Regionaal Technologisch Centrum Vlaams-Brabant voor een virtual reality demonstratie voor jobs in de personenzorg. Geïnteresseerden kunnen zo live ontdekken of een job in de personenzorg iets voor hen is.

Ben je op zoek naar een extra opleiding? Of wil je jouw vaardigheden versterken? Dan kan je terecht in de vernieuwde opleidingshoek. Bewandel het pad doorheen alle opleidingsmogelijkheden en ontdek de cursus die bij jou past.

Bezoekers krijgen een gratis drankje aangeboden. Zo kunnen ze rustig hun tijd nemen om alle aanwezige standhouders te ontdekken.

Praktisch

 • Donderdag 18 april '24
 • Van 12.00 tot 17.00 uur
 • Zaal Manege, Sint-Jorisplein 25, 3300 Tienen
 • Toegang is gratis

Standhouders en vacatures

Ferm/Voka - Kamer van Koophandel

De proeftuin Werk-Kinderopvang heeft als doel om via een duurzame samenwerking tussen bedrijven en kinderopvang in Tienen 35 nieuwe plaatsen aan te bieden. Men wil graag in dialoog gaan met bedrijven en opvanginitiatieven om samen een decentraal model te ontwikkelen. Bij potentiële gebruikers van opvang wil men vooral luisteren naar de noden en verwachtingen over hoe een goed initiatief hen kan helpen om de stap te zetten naar een actieve job. Bedrijf of werkzoekende? Kom gerust eens praten over jouw noden. 

Belfius

Belfius is een geïntegreerde bank-verzekeraar die verankerd is in alle segmenten van de Belgische economie en samenleving: Partner van 3,5 miljoen particulieren, zelfstandigen en KMO's.

Meer informatie over werken bij Belfius

Buddyproject Tienen

Het Buddyproject Tienen is sinds 2017 actief en is momenteel een inititatief van de sociale dienst en Netwerk Mondiaal Tienen om anderstalige nieuwkomers, inclusief vluchtelingen, te helpen integreren in het dagelijks leven. Buddy’s bieden als vrijwilligers persoonlijke ondersteuning en begeleiding op maat, waardoor nieuwkomers kunnen deelnemen aan alle aspecten van de samenleving. 

Trixxo

TRIXXO Group zet dagelijks 15.000 mensen aan het werk als huishoudhulp of als uitzendkracht. Om alles in goede banen te leiden zoeken wij collega’s voor onze 200 kantoren of voor het hoofdkantoor. 

Wij zoeken bedienden om vanuit onze kantoren te werken (+25 carrièrekansen in regio Tienen), alsook mensen die als uitzendkracht willen werken voor TRIXXO (+500 vacatures in regio Tienen).

Alle vacatures van TRIXXO

Dienst Vreemdelingenzaken

De directie Dienst Vreemdelingenzaken (DVZ) is de grootste directie van FOD Binnenlandse Zaken. De dienst staat in voor de uitvoering van de wet met betrekking tot de toegang tot het grondgebied, het verblijf, de vestiging, de verwijdering van vreemdelingen. Ze stimuleert de vrijwillige terugkeer en verzekert de verwijdering van personen in onrechtmatig verblijf.

De komende weken en maanden zijn er diverse vacatures voor het Open centrum in Zaventem (in beheer van de Dienst Vreemdelingenzaken vanaf 01/07).  De openstaande functies zijn o.a. adjunct van de directeur, verpleegkundigen, sociaal begeleiders en polyvalent medewerkers.

Daarnaast zijn er ook vacatures voor de gesloten centra: veiligheidsmedewerker, veiligheidsbegeleider, verpleegkundigen en terugkeerbegeleider.

Alle vacatures van Dienst Vreemdelingenzaken

Defensie

Defensie biedt uitdagende jobs die je zowel in binnen- als buitenland kan uitoefenen. Voor de meeste jobs is geen voorkennis nodig, omdat je intern een opleiding krijgt.

Er zijn regelmatig vacatures voor administratie, gevechtsfuncties, techniekers, …

Meer informatie over werken bij Defensie

IN-Z

IN-Z is een sociale onderneming. Met 1.300 medewerkers biedt men hulp aan huis of in zorgzame projecten van de gemeente, school of organisatie. Daarnaast wil IN-Z opleiding en vorming bieden aan ieder die op zoek is naar professionele groei en ontwikkeling. 

Alle vacatures van IN-Z

Affilips

Affilips N.V, gevestigd in Tienen, is een wereldwijd erkende producent van hoogwaardige legeringen op basis van koper, aluminium, nikkel, lood en zink, die worden gebruikt in kritische toepassingen zoals vliegtuigmotoren en de ICT/elektronica industrie, met gerecycled metaal als ecologische en economische troef.

Vacatures:

 • Productiemedewerkers
 • Magazijnmedewerkers

Alle vacatures van Affilips

Ferm

Ferm is een grote en warme werkgever in de zorgsector en het sociaal cultureel werk. Elke medewerker kan bij Ferm groeien met een gezond evenwicht tussen werk en privé. Ferm kiest voor werkbaar werk, waar ieder zijn talenten kan inzetten en ontwikkelen.

Op zoek naar een job die écht bij je past? Bij Ferm ben je aan het juiste adres. Met een job als onthaalouder, kinderbegeleider, verzorgende of huishoudhulp maak jij écht het verschil, want je bent er voor mensen in elke fase van hun leven..

Alle vacatures van Ferm

RZ Tienen

RZ Tienen is een middelgroot ziekenhuis met bijna 300 erkende bedden. Dankzij een artsenteam uit bijna elke medische discipline en twee strategische locaties in Tienen en Aarschot is het een belangrijke zorgpartner voor patiënten uit verschillende regio’s. Samen met de eerste lijn werkt men aan een geïntegreerde zorgzone. Als lid van het Plexus-ziekenhuisnetwerk staat het ziekenhuis in nauw contact met UZ Leuven, HH Leuven en AZ Diest.

Het ziekenhuis is altijd op zoek naar zorgmedewerkers (verpleegkundigen, zorgkundigen, kinesitherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten en logistiek medewerkers). Daarnaast zijn er regelmatig vacatures voor administratieve profielen (onthaalfuncties of medisch secretariaat) en medewerkers voor de schoonmaak.

Alle vacatures van RZ Heilig Hart Tienen

Vulpia

Vulpia is een organisatie van woonzorghuizen en assistentiewoningen die gaat voor een verrassend verbindende aanpak, zowel naar bewoners als naar haar medewerkers. 

Vulpia heeft in de buurt van Tienen verschillende woonzorghuizen: 

 • Twee Poorten (Tienen)
 • Den Boomgaard (Glabbeek)
 • ’t Spelthof (Lubbeek)
 • Poortvelde (Aarschot)
 • Demerhof (Aarschot)

Voor die woonzorghuizen zijn er vacatures voor (nacht)zorgkundige, (nacht)verpleegkundige, technisch medewerker, ergotherapeut en afdelingsverantwoordelijke.

Alle vacatures van Vulpia

CM

CM heeft als mutualiteit of gezondheidsfonds de hoofdopdracht om de ziekte- en invaliditeitsverzekering uit te voeren en zich daarop te organiseren. Daarnaast wil CM gezondheid toegankelijk maken voor iedereen zodat elke persoon een kwaliteitsvol leven ervaart. 

Alle vacatures van CM

tRede

tRede is een samenwerkingsverband van 13 voorzieningen uit Oost Vlaams-Brabant die werken voor mensen met een beperking en/of bijzondere ondersteuningsnood. In Tienen is tRede zichtbaar via drie partners: Stichting M.M. Delacroix, Huis in de stad en ’t Prieeltje. tRede zoekt enthousiaste teamplayers met een hart voor mensen en veel goesting. Het motto: meer samen, samen beter.

Er zijn regelmatig vacatures in alle disciplines: begeleiding, zorg, therapie, onderhoud, techniek,  administratie, … En dat zowel voor deeltijdse, voltijdse, vaste en tijdelijke betrekkingen. 

Alle vacatures van tRede vzw

Manpower

Manpower is een internationale en toonaangevende speler in de uitzend- en personeelsoplossingen met een bewezen trackrecord in het verbinden van mensen met betekenisvolle jobs.

 • Enterprise: arbeiders en bedienden voor grotere klanten, magazijnier (hef en reachtruck), orderpicker, productie operator, machine bediener, cleanroom operatoren
 • Kantoor/ convenience: arbeiders en bedienden 

De vacatures die in de regio Tienen het meest voorkomen zijn magazijnier (heftruck-reachtruck), order picker, operator, technische operator, allround winkelmedewerker.

Alle vacatures van Manpower

Korian België - WZC Dellebron

Korian België is sinds 2005 actief in de residentiële zorg voor ouderen en kwetsbaren, de thuiszorg, thuisverpleging en thuiszorgwinkels.

WZC Dellebron wil zich onderscheiden in de zorg voor ouderen met dementie. Via het project ‘Samen Mens’, waarvoor de woonzorgcampus geselecteerd werd, specialiseert men zich in de laatste ontwikkelingen in dementiezorg. Dellebron wil een referentie in de regio worden, met de nodige expertise om in iedere fase van het hulpverleningsproces de nodige antwoorden te kunnen bieden aan de bewoners en hun naasten.

Ben je op zoek naar een innovatieve werkgever die jouw als medewerker waardeert en investeert in jouw toekomst? Een werkgever die kiest voor zowel vrouwen als mannen in leidinggevende posities en waar geen leeftijd staat op talent? Korian kiest bewust voor diversiteit onder de medewerkers, ook nieuwkomers zijn van harte welkom!

Alle vacatures van WZC Dellebron

Kringwinkel Hageland

Kringwinkel Hageland doet aan circulair hergebruik van goederen en als leerbedrijf geeft men medewerkers uit de sociale economie kansen op een beter welzijn. 

Vacatures:

 • Medewerkers Artikel 60 (OCMW)
 • Vrijwilligers
 • Vestigingsverantwoordelijken
 • Adjunct vestigingsverantwoordelijken 

Alle vacatures van Kringwinkel Hageland

Politiezone Getevallei

Politiezone Getevallei levert een gelijkwaardige, kwaliteitsvolle politiezorg op mensenmaat. Het is een gedreven en enthousiast korps met 176 medewerkers, werkzaam in de gemeenten Tienen, Hoegaarden, Landen, Linter en Zoutleeuw.

Alle vacatures van de politie

Kim's Chocolates

Kim's Chocolates is een private label chocoladeproducent gericht op de internationale markt, waar passie voor chocolade samensmelt met een hart voor mens & milieu.

Vacatures:

 • Technisch Productiemedewerker – Vroege/Late + Nacht 
 • Teamleader Technische Dienst – Vroege/Late
 • Teamleader Poetsdienst – Vroege/Late
 • Teamleader Inpak – Vroege/Late
 • Lijnoperator – Vroege/Late - Nacht
 • Junior IT-assistant
 • Allround Technieker – Nacht

Alle vacatures van Kim's Chocolates

Stad Tienen

Tienen is een stad met een neus voor vernieuwing, oog voor verbinding en een blik op de toekomst. Dat kan alleen met een sterk team van medewerkers. Bekijk onze vacatures en stel je kandidaat voor een boeiende job!

Vacatures: 

Alle vacatures van stad Tienen

A&C Systems

Met meer dan 30 jaar ervaring is A&C Systems een full-service groothandel voor consumer electronics & e-vehicles. 

Er zijn nu drie vacatures:

 • Vendor coordinator
 • Category Manager Accessoires
 • Junior System Engineer

Alle vacatures van A&C Systems

Blankedale vzw & Delta vzw

Blankedale vzw en Delta vzw zijn twee maatwerkbedrijven in Tienen. Beide stellen meer dan 900 werknemers tewerk, op verschillende sites in Tienen en enkele enclaves.
                                                                                                                
Medewerkers zijn actief in deze sectoren:

 • Co-packing
 • Food
 • Manueel werk
 • Montage
 • Groendienst 
 • Boekbinderij
 • Houtbewerking
 • Poetsdienst

De bedrijven zijn regelmatig op zoek naar medewerkers voor de technische dienst en werknemers met een recht op collectief maatwerk voor verschillende functies.

Alle vacatures van Blankedale vzw 

Alle vacatures van Delta vzw

Tiense Suikerraffinaderij

Tiense Suikerraffinaderij is een referentie in de Belgische voedingsindustrie. Traditie en innovatie gaan er hand in hand: er wordt al sinds 1836 kwalitatieve suiker van lokaal geteelde suikerbieten geproduceerd en men werkt elke dag aan een duurzamere toekomst.

Vacatures:

 • Accountmanager industry Benelux
 • Administratief bediende dienst Grondstoffen
 • Landbouwkundige
 • Deeltijds administratief bediende
 • Mechanieker
 • Procesoperator
 • Technieker E&I
 • Productie supervisor
 • Project manager packaging

Alle vacatures van Tiense Suikerraffinaderij

Agilitas Home

Agilitas Home zorgt voor familiegeluk. Of het nu is om zelf niet in te staan voor de was en de strijk of om meer tijd voor jezelf te creëren. De huishoudhulpen van Agilitas Home staan dagelijks klaar om jou te ontlasten van de wekelijks poets of strijk.

Er zijn verschillende vacatures als huishoudhulp, alsook verschillende vacatures voor onze interim jobs.

Meer informatie over Agilitas Home

Alexianen Zorggroep Tienen

De Alexianen Zorggroep Tienen is gespecialiseerd in geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg, met campussen in Tienen en Leuven. Werknemers komen terecht in een dynamische organisatie waar warme en deskundige zorg hand in hand gaan. Goede zorg vraagt gedreven medewerkers. De organisatie investeert dan ook graag in welzijn en persoonlijke groei.

Vacatures:

 • Verpleegkundige – WZC
 • Zorgkundige – WZC
 • Nacht verpleegkundige – WZC Sint Alexius
 • IT – Applicatiebeheerder
 • Psychomotorisch therapeut /Lichamelijk opvoeder – avondsport
 • Psycholoog / medewerker Yuneco – Team Jeugd crisiszorg
 • Verpleegkundige / begeleider – Team Jeugd crisiszorg
 • Verpleegkundige / begeleider – Team Jeugd
 • Verpleegkundige / begeleider – Team Algemene psychiatrie (crisis)
 • Verpleegkundige – Mobiele Equipe
 • Verpleegkundige / begeleider – Team Eetherstel
 • Nacht verpleegkundige – WZC Sint Alexius
 • Aankoper

Alle vacatures van de Alexianen Zorggroep

I-mens

i-mens is een onafhankelijke thuiszorgorganisatie die er voor iedereen is. In elke fase van het leven, van voor de geboorte tot aan de laatste levensfase. i-mens brengt alle zorg aan huis zodat iedereen zijn of haar eigen leven in handen kan blijven houden.

Vacatures:

 • poetshulp (3)
 • verzorgende (6)
 • verpleegkundige (2)
 • omkaderingsfuncties

Alle vacatures van I-mens

TMS Industrial Services

Als expert in technisch onderhoud wil TMS Industrial Services haar klanten ontzorgen op de meest kwalitatieve manier, met goede techniekers, vlotte service en een veilige werking. 24 uur per dag, 7 dagen op 7. Zowel bij predictief, preventief als curatief mechanisch onderhoud staat TMS Industrial Services garant voor creatieve en vooruitstrevende oplossingen. Onderhoud kan eenmalig plaatsvinden, maar ook op regelmatige basis. Indien gewenst werken de medewerkers voor een langere periode op locatie.

Vacatures:

 • Brigadier
 • Junior Engineer
 • Elektromekanieker
 • Halfautomaat lasser
 • Junior Opleidingstraject 
 • Lasser/monteur
 • Mechanieker 
 • Storingstechnieker
 • TIG Lasser 

Alle vacatures van TMS Industrial Services

IMPACT

IMPACT is een gespecialiseerd uitzendbureau voor jobs in de bouw en techniek.

Vacatures:

 • Lasser/monteur
 • Technisch operator
 • Orderpicker/voicepicker
 • Operator 3D printing
 • Technieker vrachtwagens
 • Autotechnieker
 • Productiemedewerker fijn werk
 • Schrijnwerker 
 • Elektricien

Alle vacatures van IMPACT

Starterslabo

Starterslabo is een activiteitencoöperatie met als doel mensen te begeleiden naar ondernemerschap. De coöperatie richt zich specifiek op wie een afstand tot ondernemerschap ervaart, zoals werkzoekenden, mensen met een arbeidsbeperking, migratieachtergrond en zo verder. Daarvoor biedt men ook verschillende begeleidingstrajecten aan. 

Meer informatie over Starterslabo

Job Talent

Job Talent doet er alles aan om klanten en sollicitanten vooruit te helpen. Het juiste profiel voor die eerste, de juiste job voor die tweede. Waar anderen opgeven, bijten wij ons vast. Ook als het even tegenzit, zetten wij door. Tot die oplossing er is en klant, sollicitant én wijzelf tevreden zijn.

Job Talent rekruteert zowel arbeiders als bedienden tot en met bachelor niveau. Daarvoor verleggen we waar nodig de grenzen, letterlijk en figuurlijk. Als één van de grootste Belgische onafhankelijke uitzendbedrijven, staan wij voor u klaar.

Vacatures :

Alle vacatures van Jobtalent

EME

EME is een flexibele werkgever en gevestigde waarde (opgericht in 1961) in het Hageland waar een familiale sfeer op de werkvloer primeert. Op jaarbasis ontwikkelt en assembleert deproductieafdeling meer dan 2000 middenspanningsschakelaars voor tal van grote wereldspelers in het domein van elektrotechniek.

Door mee te bouwen aan toestellen die o.a. terecht komen in bv. de grootste offshore windturbines ter wereld, waterstofcentrales en batterijcontainers voor PV, dragen werknemers bij aan een groenere toekomst. Daarnaast zorgt de projectafdeling voor de lokale netontkoppeling van honderden industriële installaties voor hernieuwbare energie aan de hand van o.a. een eigen bordenbouwafdeling. 

Vacatures:

 • Magazijnier
 • Monteur Elektromechanica
 • Elektromechanisch Bordenbouwer

Alle vacatures van EME

Travi

Travi staat voor training voor interim en is dé expert in opleiding van uitzendkrachten en kandidaten. Je kan er terecht voor advies over opleidingen of het aantrekken van talent in de uitzendsector. Zo staan uitzendkrachten nog sterker op de arbeidsmarkt!

Welqome, een onderdeel van Travi, helpt kandidaten solliciteren met deze twee tools: Testyourselfie.eu om te weten of jij de soft skills hebt die nodig zijn om een job te scoren, en interiminfo.be voor alle info over interimwerk.

Meer infomatie over Welqome

Meer informatie over Travi

Multiobus

MULTIOBUS verzorgt personenvervoer met meer dan 100 lijnbussen vanuit 5 stelplaatsen in Zuid-Oost Hageland.

Vacatures in de regio Tienen/Leuven:

 • 15 lijn buschauffeurs
 • 2 chauffeurs voor bijzonder vervoer
 • toerisme chauffeurs
 • 2 elektro-techniekers
 • gelegenheidschauffeurs (flexi-job mogelijk)
 • taxichauffeurs vanuit Tienen

Alle vacatures van MULTIOBUS

 

Opleidingenpad

CVO Volt

Zoek je een nieuwe uitdaging? Wil je als volwassene aan een nieuw hoofdstuk beginnen in je vrije tijd of op professioneel vlak? Of wil je gewoon je vaardigheden en kennis aanscherpen? Bij CVO Volt vind je de keuze en kansen die je zoekt.
 
Als centrum voor volwassenenonderwijs organiseert cvo volt cursussen en opleidingen, gesubsidieerd en erkend door het Ministerie van Onderwijs. Dat wil zeggen dat men zicht houdt aan goedgekeurde leerplannen. 

Je kan aan een voordeliger tarief les volgen en je krijgt na het succesvol beëindigen van je cursus of opleiding een officieel erkend (deel)certificaat of diploma. 

Voordelen:

 • Ruim aanbod op maat
 • Behaal een erkend (deel)certificaat of diploma aan een voordelig tarief
 • De volt-leerkrachten
 • Buddy- en vrijwilligerswerking
 • Internationale projecten
 • Psychosociale zorg, Leerondersteuning en Keuzebegeleiding (de PLeK)
 • Gratis Office 365 voor cursisten

Agentschap integratie en inburgering 

Het Agentschap Integratie en Inburgering (AgII) ontstond in 2015 als een fusie van verschillende diensten en organisaties die actief zijn op het vlak van integratie, inburgering en oriëntering naar taallessen Nederlands. Als extern verzelfstandigd agentschap (EVA) van de Vlaamse overheid zijn dat nog steeds de voornaamste beleidsthema’s.

Alle vacatures van Agentschap Integratie en inburgering

Ben je net aangekomen in Vlaanderen en is het allemaal nieuw voor je? Of ben je hier al geruime tijd, maar voel je je nog niet helemaal thuis? Het Agentschap Integratie en Inburgering helpt je op weg. Je kan bij het Agentschap terecht voor vragen over:

Ligo

Wil je bijleren om beter mee te zijn op het werk, in een opleiding of in het dagelijkse leven? Kreeg je vroeger minder kansen of minder tijd om te leren? Dan kan je terecht bij Ligo Oost-Brabant.

Ligo is een centrum voor Basiseducatie en geeft les aan volwassenen. Ligo helpt je om in je eigen tempo je kennis op te frissen en te versterken. Wat je leert, hangt af van wat jij nodig hebt. Je kan cursussen ICT, taal (Nederlands, Engels, Frans), rekenen en/of maatschappij-oriëntatie volgen. De lessen zijn overdag of 's avonds. 

Je kan het cursusaanbod bekijken op www.ligo.be/oost-brabant.
Ligo is op zoek naar gemotiveerde leerkrachten: www.ligo.be/oost-brabant/vacatures

CVO Qrios

CVO Qrios is een centrum voor volwassenenonderwijs dat actief is in de provincies Vlaams-Brabant en Limburg.  

Het CVO biedt een ruim pallet aan opleidingen en EVC-assessments aan in volgende domeinen:

 • Tweedekansonderwijs (diploma secundair onderwijs)
 • Zorg en welzijn
 • Administratie en verkoop
 • Culinair
 • Fotografie
 • ICT
 • Mode en decoratie
 • Talen
 • Techniek en technologie
 • Transport en logistiek
 • NT2 Nederlands voor anderstaligen

Bezoek zeker de website voor meer info: www.qrios.be 

Openstaande vacatures:

 • Leerkracht Woningcontroleur: regio Limburg en Vlaams-Brabant
 • Leerkracht Heftruck-Reachtruck: campus Genk
 • Leerkracht ICT: campus Hasselt, Genk, Maasmechelen en Tongeren
 • Leerkracht Digispring: overkoepelend
 • Opleidingscoördinator Techniek en Transport: overkoepelend
 • Leerkracht Horeca: campus Leuven en Herk-de-Stad
 • Leerkracht NT2: campus Pelt
 • All-round administratief medewerker: overkoepelend

Ferm

Omscholen naar een job in de zorg is zeker realistisch! Ferm Thuiszorg werkt samen met VDAB om dat voor cursisten haalbaar te maken in combinatie met hun thuissituatie. Zo wordt de werkloosheidsvergoeding verder uitbetaald tijdens de hele opleiding en krijg je de kosten van kinderopvang volledig terugbetaald. Je krijgt ook een tussenkomst in de vervoerskosten, onder de vorm van een abonnement voor openbaar vervoer of een kilometervergoeding.

Contact