Vacatures jobbeurs

Hieronder vind je een overzicht van alle vacatures van de verschillende standhouders van de jobbeurs.

Stad tienen

Tienen transformeert en dat kan niet zonder een sterk team van medewerkers. Word jij binnenkort onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures en stel je kandidaat voor een boeiende job! Voor elke functie wordt een wervingsreserve voor de duur van drie jaar aangelegd.

 • Maatschappelijk werker 
 • Verpleegkundige WZC Keienhof

Alle vacatures stad Tienen


RZ Heilig Hart Tienen

RZ Tienen is een middelgroot ziekenhuis met bijna 300 erkende bedden. Dankzij een artsenteam uit nagenoeg elke medische discipline en twee strategische locaties in Tienen en Aarschot zijn wij een belangrijke zorgpartner voor patiënten uit verschillende regio’s. Samen met de eerste lijn werken we aan een geïntegreerde zorgzone. Als lid van het Plexus-ziekenhuisnetwerk staan we in nauw contact met UZ Leuven, HH Leuven en AZ Diest.

Alle vacatures RZ Heilig Hart Tienen

 

Blankedale vzw en Delta vzw

Blankedale vzw en Delta vzw zijn twee maatwerkbedrijven gevestigd in Tienen.

 • Maatschappelijk assisten
 • Werkleider groendienst
 • Productieleider
 • Werkleider 
 • Vestigingsbediende

Alle vacatures Blankedale vzw 

 • Werkvloerbegeleider Poetsdienst & productie

Alle vacatures Delta vzw

 

Kringwinkel Hageland

Kringwinkel Hageland is een leerbedrijf met klimaatambities en zet elke dag in op de talenten van haar 315 medewerkers. We verwerken jaarlijks 3.500 ton herbruikbare goederen en geven zoveel mogelijk spullen een tweede leven. Onze organisatie is al 27 jaar goed voor mens, milieu en portemonnee. 

 • Adjunct-verantwoordelijk Diest 

Alle vacatures Kringwinkel Hageland

 

Ferm

Op zoek naar een job die écht bij je past? Bij Ferm ben je aan het juiste adres als je mee streeft naar meer balans en kwaliteit in mensen hun leven. Met een job als onthaalouder, kinderbegeleider, verzorgende, oppas zieke kinderen of huishoudhulp maak jij écht het verschil. Bovendien hebben wij ook verschillende omkaderingsvacatures onder andere als administratieve medewerker of leidinggevende.

Alle vacatures Ferm

 

Unata

Unata is leverancier van geïntegreerde interne transportsystemen, die op maat worden gemaakt volgens de wens van de klant en biedt oplossingen voor bedrijven in verschillende sectoren, zoals de logistiek, automatisering, voeding, enzovoort.

 • Engineer Automation 
 • Servicetechnieker
 • Elektrotechnieker

Alle vacatures Unata


Minth

Minth is een meertalig full-service communicatiebureau uit Herent dat voor elk project kan rekenen op de knowhow van een creatief team van projectmanagers, redacteurs, vertalers, grafisch ontwerpers en eventmanagers.

 

ING Sint-Joris-Winge

ING levert financiële diensten zoals bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. De klanten van de bank zijn particulieren, kleine en grote ondernemingen, instellingen en overheden.

Alle vacatures ING


Merckx Machines

Merckx Machines nv is een familiebedrijf dat gespecialiseerd is in verkoop en onderhoud van machines voor land- en tuinbouw, groenvoorziening en lichte industrie. 


Tiense Suikerraffinaderij

Tiense Suikerraffinaderij is een referentie in de Belgische voedingsindustrie. Bij ons gaan traditie en innovatie hand in hand: we produceren al sinds 1836 kwalitatieve suiker van lokaal geteelde suikerbieten en werken elke dag aan een duurzamere toekomst.

 • Central Purchsing Manager 
 • Communication officer
 • Health & Safety Manager
 • Mechanieker
 • Procesoperator 
 • Techniekers

Alle vacatures Tiense Suikerraffinaderij

 

Kim’s Chocolates

Kim’s Chocolates is een van de grootste Belgische chocoladeproducenten die zich richt op de dagelijkse productie van kwalitatieve chocoladetabletten, repen en pralines. Door continu te investeren in state-of-the-art technologie en een duurzame aankoopstrategie waarborgt Kim’s Chocolates zijn toonaangevende marktpositie. Kim’s Chocolates groeit nog steeds en daarom zijn we continue op zoek naar nieuwe collega’s!

 • Techniekers
 • HR Officer
 • Teamleaders
 • Technisch operator
 • Technisch Administratief Bediende

Alle vacatures Kim's Chocolates


Autoglass Clinic

Autoglass Clinic staat garant voor een optimale dienstverlening in het herstellen en vervangen van voertuigbeglazing. Met een netwerk van 25 Service Centers en een 55-tal mobiele units is Autoglass Clinic verspreid over heel België, met slechts één doel: de klant snel,veilig én tevreden weer op de baan krijgen!

 • Autoglas-monteurs

Alle vacatures Autoglass Clinic


Armonea

Armonea is met bijna 40 jaar ervaring in de residentiële ouderenzorg en 87 huizen verspreid over heel het land een referentie voor seniorenzorg in België. Een topper in de sector die elk jaar blijft groeien én sinds 2016 ook woonzorgcentra in Spanje en Duitsland beheert.

Alle vacatures Armonea

 

MULTIOBUS

MULTIOBUS is een Belgisch autobus- en autocarbedrijf gesitueerd in de regio Vlaams-Brabant. MULTIOBUS is één van de voortrekkers van de 100% elektrische autobus in België. Met een autobusvloot van meer dan 100 lijnbussen en 8 autocars zorgen wij dagelijks voor het vervoer van duizenden personen in de regio 
Vlaams-Brabant en dit vanuit onze 5 stelplaatsen in Tienen,
Boutersem, Wijgmaal, Budingen en Diest.

 • HR/Payrol medewerker
 • Autocarchauffeur toerisme
 • Elektro-technisch onderhoudstechnieker
 • Autobuschauffeur
 • Technieker

Alle vacatures MULTIOBUS

 

TMS Industrial Services

TMS Industrial Services is een toonaangevende speler in de sector van industrieel onderhoud, met vestigingen in België, Nederland en Zuidoost-Europa. Met meer dan 1.000 medewerkers en meer dan 30.000 m² professioneel uitgeruste werkplaatsen bieden wij flexibele en betrouwbare oplossingen om de industrie te ontzorgen.

Alle vacatures TMS Industrial Services

De Alexianen Zorggroep

De Alexianen Zorggroep is een zorgorganisatie die actief is in de geestelijke gezondheidszorg en de ouderenzorg. De zorggroep bestaat uit de psychiatrische kliniek Alexianen Tienen, de woonzorgcentra Sint-Alexius, Huize Nazareth en Passionisten, de vzw Beschut Wonen Hestia en het psychotherapeutisch dagcentrum (PSC) in Leuven. 

Alle vacatures de Alexianen Zorggroep

 

Fluvius

Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Alle vacatures Fluvius


Starterslabo

Starterslabo begeleidt mensen die hun ondernemersdroom willen realiseren en daarin ondersteuning zoeken door middel van coaching, training en aandacht voor persoonlijke groei.


Entiris

Entiris is een maatwerkbedrijf met 1.700 paar sterke en slimme handen, 60 jaar ervaring en enthousiasme en met een sterke focus op een evenwicht tussen mens en werk waarbij iedere Entiris-medewerker zich goed kan voelen.

 • Maatwerkers
 • Werkleiders
 • Ondersteunende functies

Alle vacatures Entiris

 

Stegmann

Stegmann Belgium, een onderneming van ManpowerGroup, is ondertussen een gevestigde waarde op de Belgische arbeidsmarkt.

Wij zijn specialist in uitzendarbeid, werving & selectie, HR consultancy en payrolling. Onze ervaren en gedreven HR professionals staan door hun kennis, ervaring en aanpak garant voor een kwalitatieve service aan onze klanten en kandidaten.

Alle vacatures Stegmann


Asster

Meer dan 1.000 medewerkers van psychiatrisch ziekenhuis ‘Asster’ en psychiatrisch verzorgingstehuis ‘De Luwte’ bieden dagelijks kwaliteitsvolle, warme zorg aan mensen met psychische problemen. Dit in een uitdagende werkomgeving, met ruimte om te groeien én aandacht voor welzijn!

Alle vacatures Asster


Van Wezel Autoparts

Misschien niet zo bekend in de Tiense regio maar al jaren een vaste en stijgende waarde in de distributie van auto-onderdelen over heel Europa!

Alle vacatures Van Wezel Autoparts

 

Heusdens - Schäffer

Exclusief invoerder van de Schäffer knikwielladers voor België. Reeds 40 jaar een begrip in de wereld van professionele wielladers en telescoopladers. 

 • Techniekers
 • Vertegenwoorderiger Sales

Website Heusdens - Schäffer


Novadia

Novadia is een woonzorgcentrum dat gelegen is in het hart van Tienen, naast het stadspark en op wandelafstand van de Grote Markt. Het WZC telt 79 bedden en heeft zowel 1-persoons- als 2-persoonskamers ter beschikking.

Alle vacatures Novadia


Core-origins

Core-origins is een IT-consultancy en trainingsbureau waar de nadruk ligt op de medewerker en diens carrière. Levenslang leren en maandelijkse coachingsgesprekken helpen onze trainers en consultants om elke dag het beste van zichzelf te geven. In ruil zorgen wij voor opleidingsmogelijkheden, erg mooie nettovoordelen naar keuze en noodzaak van de medewerker en een familiale omgeving gebaseerd op respect en transparantie. 

Alle vacatures Core-origins

 

Electro Corbeels

Electro Corbeels is een familiebedrijf dat ondertussen al 77 jaar gespecialiseerd is in alle takken van de electro-technische installaties. Een jong en dynamisch team is voornamelijk in eigen streek alle dagen onderweg om de klanten de beste service te bieden.

 • Assistent projectleider
 • Elektro technisch installateur
 • Hulp elektricien

Alle vacatures Electro Corbeels


IMPACT

IMPACT is een gespecialiseerd uitzendbureau voor jobs in zowel bouw als techniek.

Alle vacatures IMPACT


TRIXXO

TRIXXO is expert in uitzendjobs met optie vast, we bieden meer dan 1.000 vacatures in zowat elke sector.

Alle vacatures TRIXXO

EME

EME ontwerpt en bouwt schakelaars en verdeelborden voor groene energietoepassingen in binnen- en buitenland.

 • Coördinator productie
 • Monteur elektromechanica
 • Elektromechanische bordenbouwer

Alle vacatures EME


Dienstencentrum Kamiano

Kamiano biedt warme en kwaliteitsvolle zorg, aangepaste ondersteuning en comfortabel wonen voor personen met een zorg en ondersteuningsnood. Groenhoef in Scherpenheuvel, Ter Boogaerde in Zoutleeuw en Pierre Celishof in Hoegaarden bieden woon- en zorgondersteuning aan personen met niet-aangeboren hersenletsel. Brouwketel in Hoegaarden zijn assistentiewoningen voor zelfredzame 65-plussers.

Alle vacatures dienstencentrum Kamiano


Politiezone Getevallei

Politiezone Getevallei levert een gelijkwaardige, kwaliteitsvolle politiezorg op mensenmaat. Een politiezone in nauwe verbinding met de burger(s) en alle andere partners. We werken samen, met respect voor iedereen.

Om te blijven groeien zijn we steeds op zoek naar nieuwe medewerkers, zowel voor uniform- als burgerfuncties.

Alle vacatures politie

 

tRede vzw

Vzw tRede is een samenwerkingsverband van 14 voorzieningen uit Oost Vlaams-Brabant die werken voor en met mensen met een (mentale) beperking en/of bijzondere ondersteuningsnood. Drie van onze voorzieningen situeren zich in Tienen: Stichting M.M. Delacroix, Huis in de stad en ’t Prieeltje. Wij bieden individuele ondersteuning, dagbesteding en woonondersteuning aan meer dan 2.500 cliënten.

Alle vacatures tRede vzw

I-mens

I-mens is een onafhankelijke zorgorganisatie die mensen in zijn vertrouwde omgeving wil ondersteunen en dit in elke fase van het leven door alle vormen van zorg aan huis te brengen.

Alle vacatures I-mens