Zomerbar Heldenland

Zomerbar

Zorg mee voor een bruisend Heldenland

Het Martelarenplein wordt een nieuwe, bruisende ontmoetingsplaats, met ruimte voor alle Tienenaars! Dat prachtige Heldenland krijgt een mooie zomerbar. En die vraagt natuurlijk ook om prachtige uitbaters :-)!

Stad Tienen wil met Heldenland  iets geven aan haar inwoners en wil verenigingen de kans geven om er een fijne tijd te beleven, maar ook om er een mooi bedrag bij te verdienen. De laatste jaren heeft de stad heel erg ingezet op het verbinden van mensen en cocreatie. Burgerparticipatie wordt dan ook stevig ondersteund. De twee belangrijke beleidsprioriteiten ‘Tienenaars maken samen hun stad’ en ‘Het vergroten van ontmoetingsmogelijkheden’ sluiten perfect aan bij de komst van Heldenland en haar Zomerbar.

En verdien een centje bij met je vereniging!

Als vereniging krijgen jullie de kans om gedurende enkele dagen Zomerbar Heldenland uit te baten. En jullie moeten daar zelf niks voor doen. De enige vereiste is dat jullie aanwezig zijn op de afgesproken uren. De inkomsten zijn voor 70 % jullie, het Martelarenplein leeft: een win-winsituatie! De stad zal er deze zomer verschillende activiteiten organiseren en ook jullie, als vereniging, zijn helemaal vrij om leuke dingen te organiseren.

Grijp deze kans! Vanaf vrijdag 23 maart '18 om 10.00 uur kan je inschrijven via deze link: www.tienen.be/zomerbarheldenland-inschrijven.

Contact