Verwarm je aan cultuur in CC De Kruisboog

13
oktober
2022
verwarm je aan cultuur01

De ticketverkoop van CC De Kruisboog verloopt vlotjes. Na twee uitdagende coronajaren blijkt de belangstelling opnieuw groot en werden er al meer dan 11.700 tickets verkocht. Nu de temperatuur in de zaal een graadje lager gaat, doet het cultuurcentrum een oproep om een warm dekentje mee te brengen naar de voorstellingen. 

Na de coronaperiode en een bewogen seizoen met steeds wijzigende maatregelen, lanceerde CC De Kruisboog in juni het aanbod voor het seizoen 2022-2023. In de periode van 15 juni t/m 26 september ‘22 werden er al 11.764 zitjes verkocht. De theatervoorstellingen ‘Dial M For Murder’ van Loge 10 en ‘Sartre en De Beauvoir’ waren snel uitverkocht. Ook ‘Poupehan’ van De Mannschaft/Het Laatste Bedrijf en ‘Kom ne keer Binnen’ van Pascal Platel en Ben Segers vielen in de smaak. De try-out ‘Artificiële Intelligentie’ van Lieven Scheire bleek een overdonderend succes, met een extra voorstelling op vrijdag 13 januari ’22 als resultaat. 

Ook de muziekvoorstellingen doen het goed. Zo is de voorstelling ‘MYSTERIUM’ van Jef Neve op een paar plaatsen na, helemaal volzet en zijn er voor de productie ‘Singalong’ van Wim Opbrouck en het concert van Soulsister geen tickets meer. Voor Willem Vermandere in januari zijn de laatste tickets beschikbaar. Er zijn ook nog voldoende plaatsen voor o.a. Stijn Meuris, Stan Van Samang en Tom Helsen.

Steeds meer gezinnen beginnen hun weg naar het cultuurcentrum te vinden. Zo staat o.a. de prachtige voorstelling ‘De Wintergruffalo’ op woensdag 7 december ‘22 geprogrammeerd. Wie nog tickets wil bemachtigen, moet snel zijn. Voor ‘Ondersteboven’ van Tiens talent Jan en Marth De Kinder op 25 februari ’22 zijn er nog voldoende tickets beschikbaar.

Comedy scoort goed bij de Tienenaar. Jan Jaap Van der Wal opende het cultuurseizoen in september met een uitverkochte zaal. Voor Freddy De Vadder, Bas Birker, Thomas Smith en Amelie Albrecht kunnen er nog plaatsen gereserveerd worden.

Vergeet zeker ook de filmvoorstellingen in de programmatie niet. O.a. ‘Dealer en ‘West Side Story’, ‘De club van Superpets’, ‘Top Gun Maverick’, ‘Elvis’ en ‘Fireheart’ worden op groot scherm vertoond in de theaterzaal. Op de website blikken we ook al even vooruit naar het voorjaar. 

VERWARM JE AAN CULTUUR

Als er iets is wat we geleerd hebben uit de voorgaande, bijzondere tijden, is dit dat we het samenzijn met andere mensen nodig hebben om ons goed te voelen. En ook al gaat de temperatuur in de zalen enkele graden naar beneden, CC De Kruisboog blijft een warme plek. Bezoekers mogen dus gerust een warm dekentje meebrengen om het extra knus te maken. 

PRAKTISCH

De volledige programmatie kan geraadpleegd worden op www.dekruisboog.be. Tickets kunnen hier rechtstreeks aangekocht worden (aanschuiven in een lange wachtrij aan het ticketkantoor hoeft dus echt niet). Mensen die niet online kunnen bestellen of zeer specifieke vragen hebben, zijn welkom aan de ticketbalie.

Contact