Update vaccinaties - Uitnodiging vaccinaties kinderen ook online te raadplegen

7
januari
2022
Vaccinatie 5-11-jarigen - campagnebeeld

Net als overal in Vlaanderen, is ook in Tienen de kindervaccinatiecampagne in januari van start gegaan. Alle 5- tot 11-jarigen uit Boutersem, Geetbets, Glabbeek, Hoegaarden, Kortenaken, Landen, Linter, Tienen en Zoutleeuw zijn uitgenodigd voor een prikje in het vaccinatiecentrum Tienen dat voor de gelegenheid omgetoverd wordt tot Kindervaccinatiepunt Zuidoost Hageland. 

Alle uitnodigingen voor de vaccinatie van de 5- tot 11-jarigen zijn verstuurd. In de uitnodigingsbrief staat een code waarmee zij een afspraak kunnen inboeken in ons Kindervaccinatiepunt in Tienen op zaterdag 15 of 22 januari 2022. De tweede prik volgt drie weken later.

Er werd echter opgemerkt dat de verstuurde brieven nog niet allemaal bij de ouders terecht gekomen zijn. Je kan de uitnodiging ook online bekijken:

  • Men kan als ouder met een kids-ID met pincode in de e-Box van het kind kijken.
  • Via de eigen account op MyHealthViewer kan men de Covid-19-gegevens van het kind raadplegen. Onder de rubriek ‘Mijn covid-19 info’ vind je de vaccinatiecode van je kind. Met die code kan je op covidvaccin.doclr.be een afspraak inboeken. (handleiding MyHealthViewer)

Wie meerdere kinderen tussen 5 en 11 jaar heeft en slechts één uitnodiging ontvangen heeft, kan de uitnodigingen digitaal bekijken in de e-Box van het kind.

Wie hulp nodig heeft, kan terecht bij de helpdesk op het nummer 016 79 17 10 van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 16.00 uur.

Lees hier meer informatie over de kindervaccinatie.