Vacature depotverantwoordelijke/collectieregistrator erfgoed

1
maart
2023
werken-aan-tienen_fb-ad-portrait_1350x1080

We zijn op zoek naar een depotverantwoordelijke/collectieregistrator voor ons erfgoed. Ben of ken jij iemand met een hart voor het museale en roerend erfgoed van onze stad en veel zin in een leuke uitdaging? 

De depotverantwoordelijke/collectieregistrator is verantwoordelijk voor het opstellen en uitvoeren van het depot- en collectiebeheer van het museum. Je zorgt voor de inventarisatie, registratie, digitalisering en duurzame toegankelijkheid van informatie en kennis betreffende het museale en roerend erfgoed van de stad.

Meer informatie over het profiel en het aanbod vind je in de vacature en de functiebeschrijving

Nog een duwtje nodig? Lees het interview met onze collega Eve, die momenteel werkzaam is als depotverantwoordelijke erfgoed.

Solliciteren?

Solliciteren kan t/m zondag 16 april '23 via dit webformulier.

Kriebelt het om aan de slag te gaan? Stel je dan kandidaat met een cv, een motivatiebrief, een kopie van het vereiste diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (max. 3 maanden oud).

De selectiecommissie zal de ingediende cv’s en motivatiebrieven screenen en enkel een grondig sollicitatiegesprek voeren met de kandidaten die geacht worden het meest geschikt te zijn voor de functie. De schriftelijke proef zal plaatsvinden op woensdag 26 en donderdag 27 april 2023 via een thuisopdracht. Als je slaagt voor de schriftelijke proef, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op maandag 11 mei 2023.

Kandidaturen die niet voldoen aan de voorwaarden worden niet aanvaard. Alle communicatie tussen de stad Tienen en de kandidaat zal per e-mail verlopen. 

 

Contact