Vacature administratieve medewerkers

13
september
2021
werken-aan-tienen_fb-ad-landscape_1200x628

De stad Tienen transformeert en is op zoek naar gedreven medewerkers die in teamverband mee hun schouders onder dit traject willen zetten. Kies je er bewust voor om te werken in een uitdagende omgeving die volop evolueert en inzet op digitalisering en professionalisering, die werkzekerheid biedt en haar medewerkers de ruimte geeft om te groeien? Dan hebben wij een uitdaging voor jou:   

Twee administratieve medewerkers voor de dienst burgerzaken (C1-C3)

Voltijds – vervangingsovereenkomst (snelle indiensttreding)

Als administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het beheren en behandelen van dossiers m.b.t. bevolking en burgerlijke stand. Je informeert en helpt de burgers met het oog op een correcte en klantvriendelijke dienstverlening waarbij je hen zowel te woord staat aan het loket als vragen telefonisch en via e-mail beantwoordt.

Aanwervingsvoorwaarden

 • Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs.
 • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig, flexibel, uitermate klantgericht en toegankelijk
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en toont veel organisatiebetrokkenheid
 • Je hebt een positieve en enthousiaste ingesteldheid, neemt initiatief en kan zelfstandig werken
 • Je bent snel beschikbaar
 • Je vertoont een gedrag dat in overeenstemming is met de eisen van de functie waarvoor je solliciteert en je geniet de burgerlijke en politieke rechten
 • Je verblijft wettig in België en je hebt een algemene toegang tot de arbeidsmarkt
 • Je voldoet aan de vereiste over de taalkennis opgelegd door de wetten op het gebruik der talen in bestuurszaken, gecoördineerd op 18 juli 1966
 • Je slaagt voor de selectieprocedure: de selectiecommissie zal de ingediende cv's en motivatiebrieven screenen en enkel een grondig sollicitatiegesprek voeren met de kandidaten die geacht worden het meest geschikt te zijn voor de functie. Het sollicitatiegesprek wordt georganiseerd op 27 september '21. 

Aanbod

 • Een voltijdse arbeidsovereenkomst ter vervanging van een afwezig personeelslid met een salarispakket in de weddeschaal C1-C3 (geïndexeerde bruto maandwedde: minimum 1.965,87 euro, maximum 3.598,06 euro)
 • Maaltijdcheques (8 euro/dag), hospitalisatieverzekering, extralegaal pensioen, 35 dagen jaarlijkse vakantie, collectief verlof tussen kerst en nieuwjaar, gratis woon-werkverkeer met het openbaar vervoer, fietsvergoeding, ecocheques, een flexibele arbeidsregeling met de mogelijkheid tot thuiswerk,…
 • Relevante ervaring en anciënniteit worden in aanmerking genomen

Meer informatie over de functie kan je vinden op www.tienen.be/vacatures. Specifieke vragen kan je stellen via aanwervingen@tienen.be.

Solliciteren? 

De kandidaturen bestaande uit een cv, een motivatiebrief, een kopie van het vereiste diploma en een recent uittreksel uit het strafregister (max. 3 maanden oud) moeten uiterlijk op 24 september '21 om 12.00 uur aan de dienst hr van de stad Tienen bezorgd worden via het e-mailadres aanwervingen@tienen.be. Vermeld in het onderwerp van de mail duidelijk voor welke functie je solliciteert. Kandidaturen die niet voldoen aan deze voorwaarden worden niet aanvaard.

Contact