Doe mee met de test 'Thuis in de toekomst'

6
februari
2020

Hoe zien inwoners van uw gemeente zichzelf morgen wonen? Wil iedereen een vrijstaand huis in het groen of zijn de alternatieven ook aantrekkelijk? En kunnen we eigenlijk nog wel kiezen?

Vlaanderen raakt volgebouwd. Gelukkig zijn er steeds meer alternatieve manieren van wonen. Andere manieren van wonen kunnen perfect samengaan met rust, privacy, veiligheid en groen. Hoe we leven verandert razendsnel. Hoe we wonen ook.

Maken we in de toekomst plaats voor meer groen? Hoe pakken we parkeerproblemen aan? Wordt het contact met onze buren beter? Kan iedereen straks te voet naar de supermarkt? Wat er allemaal anders wordt, is niet altijd even duidelijk.

Thuis in de Toekomst laat inwoners  stilstaan bij die nieuwe mogelijkheden. Hiermee lanceert de Vlaamse overheid een woontest om elke inwoner van Vlaanderen te laten stilstaan bij woonwensen en woonuitdagingen. De bedoeling is elke Vlaming te doen nadenken over woonkeuzes en interesse wekken voor het wonen in de toekomst en inspiratie halen uit de mogelijkheden die nu al realiteit zijn.

Doe mee aan de test via www.thuisindetoekomst.be.

Contact