Een T-bon voor elke Tienenaar

15
december
2022
T-bon

De komende dagen krijgt elke Tienenaar een T-bon ter waarde van 5 euro in de bus. Het is een eindejaarsgeschenkje waarmee de stad Tienen ook de lokale handel en horeca een duwtje in de rug geeft.

De traditie om elke inwoner een T-bon cadeau te doen, ontstond vorig jaar. Omwille van corona werd de traditionele nieuwjaarsreceptie geannuleerd. Om alle Tienenaars toch een attentie te bezorgen, werd beslist een T-bon van 5 euro te schenken. Het initiatief werd bijzonder goed onthaald door de inwoners, maar ook door de lokale ondernemers. Dat stimuleerde het stadsbestuur om de actie dit jaar te herhalen.

“De T-bonnen vallen de komende dagen in de brievenbus en zijn tot eind februari ’23 geldig bij alle deelnemende handelszaken”, licht schepen van financiën Bram Delvaux toe. “Met deze actie investeren we 185.000 euro rechtstreeks in onze lokale handel en horeca. Een mooie geste om het jaar alvast goed in te zetten.” Wie de T-bon wil inruilen, vindt op www.tienen.be/t-bon een overzicht van alle deelnemende handels- en horecazaken.