Stadspunten sparen met de Sweet Tienen.pas

15
maart
2017

Stadspunten sparen met de Sweet Tienen.pas, die je vervolgens kan omruilen voor gratis zwembeurten, filmtickets en dvd's … Voortaan kan het met de Sweet Tienen.pas. Met een speciale Paasactie van Kom Winkelen in Tienen/KWIXX, samen met Klimaatalliantie Tienen, maak je bovendien kans op 3 fietsen. Het gebruik van de Sweet Tienen.pas wordt dus dubbel zo interessant!

In september 2016 lanceerde Kom Winkelen in Tienen/KWIXX samen met de stad Tienen de Sweet Tienen.pas. Tot hiertoe konden gebruikers van de stadspas winstkansen sparen om Sweet Tienen.kadobonnen te winnen tijdens de eindejaarsactie of bij Valentijn.

Kom Winkelen in Tienen/KWIXX en de stad Tienen gaan nu een stap verder. Voortaan worden er Sweet Tienen.punten uitgedeeld bij de deelnemende handelszaken. Sweet Tienen.punten zijn stadspunten die omgeruild kunnen worden voor stadsvoordelen. Zo kan men sparen voor:

  • zwembeurten in zwembad De Blyckaert (30 Sweet Tienen.punten voor 2 gratis zwembeurten);
  • filmtickets (30 Sweet Tienen.punten voor 2 gratis filmtickets van CC De Kruisboog);
  • dvd's in de bibliotheek (10 Sweet Tienen.punten voor het ontlenen van 1 gratis dvd). 

De Sweet Tienen.punten kunnen omgeruild worden bij brasserie Tiens! in de Leuvensestraat en Kantoro in de Gilainstraat. De stad Tienen wil hiermee het gebruik van de Sweet Tienen.pas een stevig duwtje in de rug geven.

Bijkomend plant Kom Winkelen in Tienen/KWIXX verschillende acties. Zo kunnen er in de week voor Pasen drie fietsen gewonnen worden door aankopen te doen met de Sweet Tienen.pas. Hiermee onderstreept de handelsvereniging dat ze zich, samen met Klilmaatalliantie Tienen, ook voor een duurzaam Tienen wil inzetten.

Daarnaast krijgen de handelaars de mogelijkheid om hun eigen klantenkaart te integreren in de Sweet Tienen.pas. Zo kunnen ze specifiek voor hun zaak klantenvoordelen aan de pas koppelen.

Momenteel zijn er bijna 7.700 Sweet Tienen.passen in omloop. Hiervan zijn er 5.500 geregistreerd. Registratie is belangrijk wanneer men kans wil maken op de prijzen die verloot worden. Wie op zoek is naar een origineel geschenk, kan nog steeds een Sweet Tienen.kadobon aanschaffen in de Streekshop, bij Kantoro en in brasserie Tiens!. Alle informatie is terug te vinden op www.sweettienen.be.