Sfeervol genieten op de kerstmarkt

Kerstmarkt

Kerstmarkt

Zet je kerstmuts op want van vrijdag 14 t/m zondag 16 december '18 verwachten we je op de gezelligste kerstmarkt in de wijde omtrek. Deze vindt plaats op het Torekesplein en Mozartplein, het binnenpleintje van de bib. Proef van verkwikkende jenevers, warme chocolademelk en hartige hapjes en maak een keuze uit originele geschenkjes voor onder de kerstboom. Kinderkoor KIKOTI, de Christmas Carol Singers en She's zorgen voor de sfeer.

Totemannenbak

Heb jij de Tiense totemannen nog niet geproefd? Dan is dit je kans, want Tiense Bakkersbond haalt tijdens de kerstmarkt drie dagen lang versgebakken totemannen uit de houtgestookte oven op het Torekesplein. Een toteman is een kerstbrood met krenten, in de vorm van een in doeken gewikkeld kerstekindje.

TotemannenJe kan je toteman ter plaatse met een kopje warme chocolademelk verorberen, of mee naar huis nemen. Wil je zeker zijn van een exemplaar, bestel je toteman dan bij het begin van je bezoek aan de kerstmarkt. Deze lekkernij is erg gegeerd!

Kom binnengluren bij de kerstman

Bij een bezoek aan de kerstmarkt, mag het Huis van de kerstman niet op je ‘bucketlist’ ontbreken. In zijn prachtig versierde huis (in het voormalige Suikermuseum) mogen brave kindjes met hem op de foto en krijgen ze een lekkere verrassing. Buiten wacht zijn arrenslee voor een tochtje door de stad.

 

Openingsuren

Vrijdag van 16.00 tot 21.00 uur
Zaterdag van 14.00 tot 21.00 uur
Zondag van 14.00 tot 20.00 uur