Seizoensopening op 12 mei: tsjik tsjak vollenbak feest!

Heldenland bestaat 1 jaar en dat verdient een feestje. Op zondag 12 mei ’19 wordt het buitenspeelseizoen dan ook in de meest coole speeltuin van het land geopend met een spetterend namiddagje vol animatie, food & drinks en jawel, een bezoek van de vier nieuwe Ketnethelden Gloria, Rob, Esohe en Wout! Je bent doorlopend welkom van 13.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis!

Programma

Aan de grimeerstand worden er leuke snoetjes getoverd, met glittertattoo’s wordt de outfit helemaal compleet gemaakt. We bouwen samen in klei aan een reuzegrote aardbol en springen de benen onder ons lijf op de ‘Playmate’, een springsculptuur van ballen en haakwerk. Schommelen kan voor één keer ook in vijf leuke boomschommels.

Oude meubels werden omgetoverd tot een bonte verzameling racewagentjes op kindermaat. Op een met autobanden afgebakend terrein kunnen de jonge chauffeurs naar hartenlust rondrijden. Er is muziek van de Fanfakids en de Jeugdharmonie van Oplinter en foodtrucks maken het feest compleet. Ondertussen tuft het go-cartreintje rondom het speelterrein, is er vertier met volksspelen en katapultschieten en wordt er geknutseld voor moederdag.

Een feest op Heldenland zou natuurlijk niet compleet zijn zonder Helden. Van 13.00 tot 17.00 uur zijn Gloria, Rob, Esohe en Wout doorlopend aanwezig om samen met de kinderen te ravotten.

Heldenbar

Samen met de seizoensopening van Heldenland, opent de Heldenbar opnieuw de deuren, helemaal in dezelfde leuke, duurzame stijl. Een 15-tal verenigingen zullen de bar t/m half september uitbaten op woensdag-, zaterdag- en zondagnamiddag van 13.00 tot 18.00 uur. Hun programma van activiteiten is heel binnenkort terug te vinden op Facebook en deze website.

Reserveer deze datum dus alvast in je agenda!!

 

Heldenland seizoensopening