Schaf een trendy Lazuurpet aan!

4
september
2019

Tienenaars zijn naast 'Kweikers' ook 'Schapenkoppen'. Een bijnaam om te koesteren! N.a.v. de Lazuur, de Tiense buurten- en dorpenwedstrijd op de Kweiekrsdag, lanceert opgewekTienen daarom naast het gekende t-shirt met een schapenkop, ook een bijpassende pet.

Op donderdag 10 oktober '19 organiseert opgewekTienen i.s.m. de stad Tienen de tweede editie van de Lazuur. Verschillende wijken en dorpen nemen het tegen elkaar op in het intussen legendarische ‘schaapdragen’. Welke ‘contrei’ kan het snelst zijn zelfgemaakt schaap over de finish brengen? Wie heeft het mooiste schaap en de beste supporters? En welke contrei mag na afloop het ‘Gouden Vaandel’ meedragen tijdens de intrede van de Tiense reuzen? Juich en supporter mee en beleef een nieuwe Tiense traditie! De wedstrijd vindt plaats om 19.00 uur ter hoogte van 't Schip.

Vuur jouw contrei stijlvol en trendy aan met de Lazuurpet (10 euro) en bijpassend t-shirt (15 euro). Een exemplaar aanschaffen kan in Pand 10, tijdens de Langste Eettafel op zaterdag 7 september '19 in de Huidevettersstraat en tijdens de Kweikersdag zelf op 't Schip. De winst gaat integraal naar de projecten van opgewekTienen.