Repair café Tienen

Heb je kapotte spullen die je niet wilt weggooien? Wil je jouw ecologische voetafdruk verkleinen en geld besparen? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Ons Repair Café staat klaar om je te verwelkomen voor een gezellige en duurzame ervaring.


Waarom zou je ons Repair Café bezoeken?


? Milieuvriendelijk: Door je spullen te repareren in plaats van ze weg te gooien, verminder je afval en help je onze planeet te beschermen.


?️ Gratis expertise: Onze getalenteerde vrijwilligers zijn experts in het repareren van kleding, elektronica, apparaten, computers en meer. Ze delen graag hun kennis met jou!


? Gemeenschap: Ontmoet gelijkgestemde mensen die geven om duurzaamheid en deel uitmaken van een warme en vriendelijke gemeenschap.


? Besparing: Repareren is vaak goedkoper dan iets nieuws kopen. Je houdt geld in je portemonnee terwijl je de levensduur van je spullen verlengt.


? Gezelligheid: Geniet van een drankje terwijl je wacht op de reparatie van je spullen. Het is een geweldige gelegenheid om nieuwe mensen te ontmoeten en verhalen te delen.


? Duurzaamheid begint bij jou! Doe mee en maak de wereld een groenere plek. Kom naar ons Repair Café en ontdek de vreugde van repareren!


Wanneer

wo 1 mei 2024, wo 5 juni 2024 van 19.00 tot 21.00 uur

Waar

Huis in de Stad

Hamelendreef 60
3300 Tienen

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Repair Café Tienen

hamelendreef 58
3300 Tienen