Oranje boven op Suikerrock 2019

8
maart
2019

Met Marco Borsato en Niels Destadsbader op zondag 28 juli '19 waren de  Lage Landen evenredig vertegenwoordigd. Vandaag voegt Suikerrock twee Nederlandse kleppers toe: Rob De Nijs en Nielson. Het is dus oranje boven op de family day!

Rob De Nijs is een icoon, een legende, één van de meest succesvolle artiesten van Nederland en Vlaanderen. Vorig jaar vierde hij zijn 75ste verjaardag en volgend jaar staat hij 60 jaar op de planken! Resultaat: een eindeloze reeks hits, die in het collectieve geheugen van elke Vlaming en Nederlander geprent zijn: ‘Malle Babbe’, ‘Het werd zomer’, ‘Het ritme van de regen’, ‘Zondag’, ‘Hou me vast’, ‘Banger hart’ ...

Nielson brak in het najaar van 2014 door in Vlaanderen met zijn megahit ‘Sexy als ik dans’. Eind vorig jaar verscheen zijn derde album: ‘Diamant’. Zijn nieuwe sound klinkt anders, voelt anders en ís anders: elektronisch, volwassen en internationaal. Single ‘Ijskoud’ staat op dit moment al 18 weken in de Ultratop en is niet weg te slaan van de Vlaamse radiostations. Ijskoud zal het geenszins zijn op ons hoofdpodium op zondag 28 juli '19!