Nieuwe vacatures

24
november
2021
werken-aan-tienen_fb-ad-landscape_1200x628

De stad en het OCMW Tienen transformeren en zijn op zoek naar gedreven medewerkers die in teamverband mee hun schouders onder dit traject willen zetten. Kies je er bewust voor om te werken in een uitdagende omgeving die volop evolueert en inzet op digitalisering en professionalisering, die werkzekerheid biedt en haar medewerkers de ruimte geeft om te groeien? Dan hebben wij een uitdaging voor jou! 

Maatschappelijk werker

Als maatschappelijk werker sta je in voor de individuele begeleiding van burgers om hun maatschappelijke integratie te bevorderen. Het takenpakket omvat onder meer informatieve, administratieve en financiële hulpverlening, budgethulpverlening, nakijken van en begeleiding bieden bij het uitputten van rechten, bieden van psychosociale ondersteuning en zorgen voor een gerichte doorverwijzingen. Je werkt ook mee aan diverse van de sociale dienst van het OCMW. Solliciteren kan t/m 12 december '21.

Verpleegkundige WZC Keienhof

Je bent een professionele hulpverlener die graag in teamverband werkt. Je staat in voor een optimale zorgverlening aan de residenten binnen het kader van integrerend ver­pleeg­kundig handelen. Daarnaast bied je een uiterst kwalitatieve zorgverlening aan volgens de principes van kwaliteitszorg en steeds in nauw overleg met je hoofdverpleegkundige en met de directie. Solliciteren kan t/m 12 december '21.

Kinesist WZC Keienhof

Als kinesist in het woonzorgcentrum Keienhof verleen je deskundige zorg aan de residenten, dit steeds met het oog op het verbeteren en/of behouden van de levenskwaliteit van elke bewoner. Je levert fysio-en kinesitherapie om de zelfredzaamheid en/of het genezingsproces te stimuleren of om het comfort van de patiënt te verhogen. Naast jouw hoofdactiviteit als kinesist zal je ook deelnemen aan bewonersbesprekingen, advies verlenen over gezond hef-en tilbeleid, valpreventie en onderhoud je een overzichtelijke administratie. Solliciteren kan t/m 3 december '21.

 

 

Contact