Matt Simons, Niels Destadsbader, Laura Tesoro op zondag!

14
maart
2017

Op zondag 30 juli '17 kan je met de hele familie meezingen op Suikerrock met enkele internationale hits en twee nationale parels: Matt Simons, Niels Destadsbader en Laura Tesoro!

Matt Simons zijn hit van de voorbije maanden ken je vast wel: 'Catch & Release (Deepend Mix)'. Op zondag 30 juli zal hij vast en zeker deze oorwurm spelen op het podium van Suikerrock. Een opfrissertje nodig? Onderaan vind je de video van deze single.

Niels Destadsbader is een artistieke duizendpoot. Maar op Suikerrock komt hij de Grote Markt opzwepen, diezelfde zondag. Dat hij ondertussen het klappen van de zweep kent en weet hoe je een publiek kan bekoren, bewijst de MIA die hij nog maar pas won.

Heel Europe leerde Laura Tesoro in 2016 kennen door haar deelname voor België aan het Eurovisiesongfestival met 'What's the pressure'. Met een erg mooie tiende plaats en bakken ervaring kwam ze terug naar ons landje. Ondertussen presenteert ze samen met Niels 'The band' maar op Suikerrock komt ze nog eens langs om de mensenmassa mee te laten springen en zingen!

 

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli '17 in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli '17, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli '17 en Matt Simons, Niels Destadsbader, Laura Tesoro, Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli '17. Combitickets en dagtickets zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.