Inschrijvingen ART van start op 09/06

26
mei
2021
21_ART_vierkant fb post

MAAK ONZE ACADEMIE DE JOUWE!

In deze coronatijd hebben we nood aan gezonde afleiding en kunst in al haar vormen is daar een mooi voorbeeld van. Maak kennis met het aanbod van de Academie Regio Tienen. Bestaande leerlingen kunnen woensdag 9 juni ‘21 vanaf 18.00 uur inschrijven voor het nieuwe academiejaar. Nieuwe cursisten kunnen inschrijven vanaf woensdag 16 juni ’21.

De Academie Regio Tienen vormt al jaar en dag een vaste waarde in Tienen en regio. Haar missie: kwaliteitsvol kunstonderwijs bieden aan jong en oud. Naast de vertrouwde domeinen muziek, woord, dans, jazz/pop/rock en beeldende en audiovisuele kunst, kan je sinds vorig jaar ook de opleiding folk & wereldmuziek en een multidisciplinair atelier voor volwassenen volgen in de vestigingsplaats in Lubbeek. De unieke optie ‘sounddesign’ in Tienen maakt dan weer de brug tussen podiumkunsten en beeldende kunsten.

De Academie Regio Tienen bestrijkt, met 17 vestigingsplaatsen, een oppervlakte van maar liefst 430 km² in de regio. Het team van professionele en enthousiaste leerkrachten staat klaar om de leerlingen ook volgend schooljaar wegwijs te maken in de wereld van de kunst in al haar vormen en aspecten. Een overzicht van de opleidingen is terug te vinden op www.tienen.be/art. Dit schooljaar telde de academie maar liefst 3.000 inschrijvingen. Dit aantal blijft jaar na jaar toenemen.

Het inschrijvingsgeld bedraagt 69 euro (verminderd tarief 45 euro) voor jongeren van 4 t/m 17 jaar, 135 euro voor 18- t/m 24-jarigen en 320 euro (verminderd tarief 135 euro) voor volwassenen vanaf 25 jaar. Inschrijven kan op www.tienen.be/art vanaf woensdag 9 juni ’21 om 18.00 uur voor bestaande leerlingen en vanaf woensdag 16 juni ’21 om 18.00 uur voor nieuwe cursisten. De inschrijvingen eindigen op donderdag 30 september ’21. Tijdens de maand september kunnen er proeflessen gevolgd worden en worden er (indien de coronamaatregelen het toelaten) kijkdagen en open ateliers georganiseerd.

Contact