E-reader - Aanvraag

  • 1 Gegevens
  • 2 Overzicht
  • 3 Bevestiging

Deze aanvraag kan je enkel indienen als je een e-reader van de bib wil lenen. Als je e-boeken op je eigen e-reader wil lenen, kom je met je toestel naar de bib (afdeling fictie – 2e verdieping).

Een e-reader ontlenen doe je zo:

Stap 1: is er een e-reader beschikbaar?

Zoek hiervoor in onze catalogus op 'e-reader'.

Exemplaar aanwezig? Ga dan verder met stap 2.

Alle e-readers uitgeleend? Je kan je aanvraag indienen, maar we kunnen die pas klaarzetten als er opnieuw een toestel vrij is. Je krijgt hiervan een mail.

Stap 2: vul je gegevens in

Enkel voor leden van 16 jaar of ouder! Bij minderjarigen dient de ouder het reglement te ondertekenen bij het afhalen van de e-reader.

Stap 3: kies je e-boeken

Maak je keuze uit deze lijst (max. 5 e-boeken en 5 reservetitels). Vul ze hieronder in (dus niet klikken op 'Voeg toe aan de selectie' in de lijst). Opgelet: kies enkel e-boeken die op dit ogenblik niet uitgeleend zijn!

5 reservetitels (mochten we tegelijk meerdere aanvragen voor hetzelfde boek krijgen).

Praktische info

Op voorwaarde dat er een e-reader aanwezig is op het moment van je aanvraag, zal je e-reader klaarliggen op de afdeling fictie op de 2de verdieping en dit op de dag na je aanvraag vanaf 14.00 uur (weekends niet meegerekend). Je krijgt hiervoor nog een e-mail ter bevestiging.

Het lenen van de e-reader en de e-boeken is gratis.

Uitleentermijn: 4 weken, niet verlengbaar.

Je uitleenperiode start op de dag dat de e-reader klaarligt, wacht dus niet te lang met afhalen.

Het verwerken van de gegevens gebeurt conform de privacywetgeving en in het bijzonder de Algemene gegevensverordening / General Data Protection Regulation (AGV/GDPR). Meer info hierover vind je in de privacyverklaring van de stad Tienen.

Contact