De Kringwinkel Hageland

Contact

Gratis ophaling: tel 016 82 45 55

Propvolle huisvuilzakken, een berg grof huisvuil… het kost je een duit! Door herbruikbare goederen naar De Kringwinkel te brengen kan je niet alleen heel wat besparen, je werkt ook mee aan een proper milieu én draagt bij tot de werkgelegenheid in het Hageland. De Kringwinkel Hageland (met vestigingen in Tienen en Aarschot) biedt immers een vaste tewerkstelling voor een 35-tal langdurige werklozen. Jaarlijks krijgen zo’n 50 mensen de gelegenheid om werkervaring in De Kringwinkel op te doen.

Een ruim aanbod

In de Kringwinkel in Tienen vind je een ruim aanbod tweedehandsspullen aan democratische prijzen. Alle koopwaren werden grondig geselecteerd en gecontroleerd in het sorteercentrum. De goederen worden overzichtelijke gepresenteerd. Het aanbod is onbeperkt en verandert voortdurend. Kom dus regelmatig een kijkje nemen! Ook fietsen en elektrische toestellen worden in het hergebruikcentrum aan een strenge controle onderworpen en indien nodig hersteld. Het revisielabel is een teken van kwaliteit en geeft je een garantie van 6 maanden.

Herbruikbare goederen inzamelen

Heb je zelf spullen die je niet meer gebruikt, dan kan je deze kwijt in De Kringwinkel. De Kringwinkel zamelt àlle herbruikbare goederen in die nog in goede staat en verkoopbaar zijn. Elektrische apparaten en fietsen mogen defect zijn. Deze worden hersteld in het hergebruikcentrum van De Kringwinkel Hageland.

Je kan je goederen zelf binnenbrengen in De Kringwinkel. Je kan ze ook deponeren in de container voor herbruikbare goederen in het containerpark. Andere mogelijkheid is de goederen gratis bij je thuis te laten ophalen. Gewoon even bellen naar 016 82 45 55 en de ophaalploeg komt bij je langs. De ploeg beslist ter plekke wat kan meegenomen worden en wat blijft staan. De goederen dienen gedemonteerd aan de straatkant klaar te staan. Gelieve kleinere spullen te verpakken in zakken of dozen.