Coely & Tinie Tempah op zaterdag op Suikerrock

20
maart
2017

Met Coely en Tinie Tempah wordt het beste van de UK en België in de rapscene toegevoegd aan de affiche van Suikerrock op zaterdag 29 juli '17.

Hij stond op Glastonbury, Coachella en Pukkelpop. En op zaterdag 29 juli '17 kan je zijn raps bewonderen op het podium van Suikerrock: Tinie Tempah! Een levende legende in de UK en ver daarbuiten. 'Miami to Ibiza', 'Not letting go', 'Girls like' en nog een dozijn andere samenwerkingen maakten van Tinie Tempah een household name. Op 31 maart komt zijn nieuwe album uit, dus je kan alvast beginnen oefenen op de lyrics.

Coely kwam pas nog in het nieuws omdat ze niet werd toegelaten om naar de USA te vliegen voor het grote showcasefestival SXSW, maar op sociale media liet ze meteen weten dat ze zou doorzetten om haar muziek aan de wereld te laten horen. En dat ze een doorzetter is bewijst haar debuutalbum 'Different Waters'. 

Je zorgt best voor een handdoekje en wat extra deo die zaterdag, want dat het een feestje zal worden met deze twee bovenop Bazart en Lost Frequencies is nu al zeker!

Suikerrock 2017 vindt plaats van vrijdag 28 juli tot en met zondag 30 juli '17 in het centrum van Tienen. Reeds bevestigd voor het hoofdpodium: Equal Idiots, Rival Sons, Black Box Revelation en Iggy Pop op vrijdag 28 juli '17, Coely, Tinie Tempah, Bazart en Lost Frequencies op zaterdag 29 juli '17 en Matt Simons, Niels Destadsbader, Laura Tesoro, Soulsister, Status Quo en Zucchero op zondag 30 juli '17. Combitickets en dagtickets zijn beschikbaar via de Suikerrock ticketshop en Ticketmaster.