Zomeraanbod autisportkamp

Kindjes met balWat

Voor kinderen met autisme is het vaak minder vanzelfsprekend om deel te nemen aan reguliere kampen omwille van teveel prikkels,  onvoorspelbaarheid, te grote groepen … Daarom organiseren de sportdienst van Tienen en de ILV Sportregio Getevallei met steun van Sport Vlaanderen in de zomervakantie een autisportkamp voor jongeren type 9 (autisme en een normale begaafdheid). Want alle kinderen hebben recht op fijne vrije tijd!

Wij bezorgen de deelnemers een onvergetelijke sportervaring met deskundige sportbegeleiders en een sportaanbod op maat. Het sportkamp omvat heel wat belevingsactiviteiten die aansluiten met de leefwereld van de deelnemers. Iedere dag staat in het teken van een bepaald thema.

Voor wie

Voor jongeren type 9 (autisme en een normale begaafdheid) van 9 tot 14 jaar.

Locatie

Sportcentrum Houtemveld, Sporthalstraat in Tienen.

Wanneer

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 juli '21. Elke dag van 09.00 tot 16.00 uur. Er is opvang van 08.00 tot 17.00 uur. Als blijkt dat de opvanguren te ruim zijn, worden deze ingekort.

Prijs

90 euro voor 5 hele dagen (verzekering inbegrepen). Voor dit kamp zijn er geen tussenkomsten via het vrijetijdsfonds van de stad Tienen. 

Organisatie

Sportdienst Tienen en ILV Sportregio Getevallei met steun van Sport Vlaanderen.

Inschrijven

Inschrijven kan via sport@tienen.be

Bezorg ons naam, adres, geboortedatum en een korte omschrijving van de beperking van je kind. We vragen ook het telefoonnummer van de ouders (thuis, werk, gsm) en een e-mailadres. Laat ons tenslotte ook weten wanneer je je kind zou brengen en afhalen.

Na de inschrijving krijg je een e-mail toegestuurd met praktische informatie en een betaalopdracht. Een inschrijving is definitief na betaling van het deelnamegeld. Snel zijn is de boodschap, want het aantal plaatsen is beperkt

Contact

Contactpersoon