April is 'Maand van de markt'

29
maart
2024
231622_sociale media_Maand van de Markt_2024

Tienen is een stad van markten en dat wordt in april in de verf gezet tijdens de ‘Maand van de markt’. De stad neemt deel aan deze interprovinciale campagne en geeft marktbezoekers de kans om deel te nemen aan een wedstrijd waarmee mooie prijzenpakketten te winnen zijn.

De actie loopt de hele maand april op zowel de dinsdag-, vrijdag-, als zondagsmarkt. Per aankoop ontvangen de klanten een deelnameformulier van de marktkramer. Vervolgens kunnen ze de unieke code vermeld op het formulier ingeven op www.maandvandemarkt.be. Ze kunnen ook hun gegevens op de achterzijde van het formulier noteren en het in de wedstrijdbox deponeren die op de markten zal staan.

Uit de deelnemers worden begin mei de tien winnaars, de tien van Tienen, geloot. Zij ontvangen tijdens de prijsuitreiking op 7 mei ‘24 een prijzenpakket bestaande uit een kleine streekmand, een 10-beurtenkaart voor het zwembad, twee bioscooptickets voor CC De Kruisboog, een t-bon ter waarde van 10 euro en cadeaubonnen van de marktkramers. Daarnaast verloot ook de provincie 20 prijzen.

“Met de actie willen we zoveel mogelijk mensen overtuigen om aankopen te doen op de markt, om op die manier de toekomst van het marktgebeuren te verzekeren”, licht schepen van lokale economie Eddy Poffé toe. “Markten hebben niet alleen een sociale rol, ze creëren ook werkgelegenheid en brengen leven en gezelligheid in de binnenstad. Je kan er kwaliteitsvolle streekproducten aan scherpe prijzen kopen.”

Contact

 • Programmatie

  Vrijetijdscentrum

  Sint-Jorisplein 20
  3300 Tienen

  • Tel 016 24 76 00

  Openingsuren

  • Vandaag open van 08.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 16.30 uur
  • Morgen open van 08.30 tot 12.30 uur, van 13.30 tot 16.30 uur
  Alle contactinfo en openingsuren