1 jaar *twinkeltje*

9
maart
2020

Kledij neemt voor vele jonge gezinnen een flinke hap uit het budget. Daarom opende Huis van het Kind Tienen in februari 2019 de deuren van *twinkeltje* in het Sociaal Huis. Er wordt tweedehands kledij aangeboden voor kinderen van 0 tot 3 jaar tegen democratische prijzen.

Een jaar geleden opende *twinkeltje* de deuren voor het publiek. De winkel, die gevestigd is in de consultatieruimte van ‘Kind & Gezin’, draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Daarom wordt er enkel tweedehands kinderkleding verkocht. De opbrengst gaat integraal naar Perinti, een netwerk voor kwetsbare moeders en hun gezinnen.

Vanaf half maart wordt de lente-en zomercollectie in de rekken gehangen. Wie op zoek is naar degelijke kledij voor kinderen van 0 tot 3 jaar kan er zeker wat leuks vinden tegen een zachte prijs.

De vrijwillige medewerkers van *twinkeltje* zijn steeds op zoek naar kwalitatieve kinderkleding die nog een rondje mee kan. Ook vrijwilligers die het enthousiaste team willen versterken zijn meer dan welkom!

Voor meer informatie kan je terecht op www.tienen.be/twinkeltje.

*twinkeltje*
Sociaal Huis, Consultatieruimte Kind & Gezin, Kabbeekvest 110 in Tienen

Contact