't Schip wordt fijne ontmoetingsplek

12
mei
2022
Schipplein 3

De stad Tienen gaat, in samenwerking met de Vlaamse Milieumaatschappij,’t Schip herinrichten en opwaarderen tot een aangename ontmoetingsplek. Iedereen is welkom voor een toelichting bij het eerste projectvoorstel tijdens de infomarkt op dinsdag 17 mei ’22 in Thuys van Heylessem.

De stad Tienen gaat, in samenwerking met de Vlaamse Milieumaatschappij,’t Schip herinrichten en opwaarderen. De Gete zal er maximaal opengelegd worden en zal terug toegankelijk worden voor de Tienenaar dankzij een ambitieus ontwerpplan waarin leefbaarheid, waterbeleving, vergroening en ontharding van het plein centraal zullen staan. ‘t Schip zal in de toekomst een fijne ontmoetingsplek worden.

Een eerste projectvoorstel wordt op dinsdag 17 mei ’22 doorlopend van 16.30 tot 20.00 uur in Thuys Van Heylessem voorgesteld, zodat omwonenden en geëngageerde Tienenaars hun bedenkingen, feedback en ideeën kunnen geven.

Op dinsdag 14 juni ’22 wordt doorlopend van 16.30 tot 20.00 uur in Thuys van Heylessem vervolgens een aangepast ontwerp voorgesteld.

Het project zal ook te volgen zijn op de website van de stad Tienen via www.tienen.be/tschip.

 

Infomarkt ’t Schip

Dinsdag 17 mei ’22 (voorstel 1) en dinsdag 14 juni ‘22 (voorstel 2) doorlopend van 16.30 tot 20.00 uur

Locatie: Thuys van Heylessem, Beauduinstraat 104 in Tienen (rolstoeltoegankelijk)

Contact