Home website

  


Facebook Stad Tienen

Twitter Stad Tienen
spatieSportpromotie jongeren

Foto sportkamp voetbalSportkampen

De sportdienst organiseert tijdens de schoolvakanties sportkampen voor jongeren van 4 tot 13 jaar in het sportcentrum Houtemveld. Tijdens de sportkampen komen meestal volgende sporttakken aan bod: dans, toestelturnen, zwemmen, kleutersport, atletiek, voetbal, skeeleren, balsporten en omnisporten.  

Icoontje pdf Reglement sportkampen (pdf, 138 kb, 7 blz.) 

Foto kinderen in zwembadTiense zwemacademie

Elk trimester worden in zwembad de Blyckaert zwemlessen voor kinderen en volwassenen georganiseerd.

 Meer info over de Tiense zwemacademie

Sport Na School (SNS)

‘Sport Na School’, kortweg ‘SNS', biedt aan leerlingen van het secundair onderwijs een sportieve uitlaatklep onmiddellijk na de schooluren. De jongeren kunnen deelnemen aan tal van sportactiviteiten en maken zo kennis met verschillende sporttakken. Zo kunnen ze zich later eventueel aansluiten bij een lokale sportvereniging.

Het initiatief loopt over 2 semesters van telkens 12 weken: van oktober t/m januari en van februari t/m mei. Tijdens examenperiodes en schoolvakanties zijn er geen activiteiten. Om te kunnen deelnemen, dien je een ‘SNS-pas’ pas aan te kopen. Deze kost 30 euro per semester, of, wanneer je onmiddellijk intekent voor 2 semesters, 45 euro. Een SNS-pas bestellen kan via www.sportnaschool.be of bij de sportdienst van Tienen (Reizigersstraat 81).

Meer info over de activiteiten op www.sportnaschool.be.

spatie

NavButton Contact: dienst sport - tel 016 80 48 88 - sport@tienen.be


Print/Verstuur-knopPrint deze paginaVerstuur naar...Naar boven topE-titel
Foto Grote Markt