Home website

  


Facebook Stad Tienen

Twitter Stad Tienen
spatie
Foto Tiense Suikerraffinaderij

 Prikbord

Fotowedstrijd 'Tienen, betoverende stad'
Ben jij gebeten door fotografie en ken je enkele ‘betoverende’ plekjes in Tienen? Neem deel aan de fotowedstrijd van fotoclub Re'flex Tienen i.s.m. de dienst cultuur.
NavButton Lees verder...

Winnaars vrijkaarten
Dit zijn de winnaars van de 5 duotickets voor de theatervoorstelling 'Rudy' op donderdag 2 oktober in CC De Kruisboog.
NavButton Lees verder...

Test noodsirene Affilips
Niet schrikken als je op donderdag 2 oktober '14 tussen 11.45 en 13.15 uur de noodsirene van Affilips hoort. Het gaat om een test die één keer herhaald wordt en ongeveer één minuut zal duren.
NavButton Lees verder...

Vacature zorgproject
In het kader van het project ‘24 uurs-thuiszorggarantie met zorgcoach in Groot-Tienen en Hoegaarden' is er een vacature voor een halftijdse projectcoördinator.
 Lees meer...

Openbare aanbesteding jachtrechten
Het OCMW Tienen gaat over tot de openbare aanbesteding inzake de verhuring van de jachtrechten op de onroerende goederen toebehorende aan het OCMW.
NavButton Lees verder 

Openbaar onderzoek OVAM
In uitvoering van het decreet betreffende het duurzaam beheer van materiaalkringlopen en afvalstoffen heeft OVAM een preventieprogramma opgesteld. Het actieplan ligt ter inzage bij de dienst leefmilieu.
NavButton Lees verder...

Vacatures
De stad is op zoek naar een ingenieur-diensthoofd gebouwen en wegen en technisch assistenten (naakt)modellen voor ART.
NavButton Lees verder...

 Nieuwe zoekertjes

  • Toscane: Vakantie in de natuur (Te huur)
  • Kinderen zijn te vlug groot (Te koop)
  • Buggy (Te koop)
  • Bedbodem (Te koop)
  • Flandria gasconvector stratos 68 (Te koop)

NavButton Overzicht van alle zoekertjes
NavButton Nieuw zoekertje toevoegen
spatie
logo Stad Tienen


Laatste nieuws

Tievo in de running voor droomreis
De provincie Vlaams-Brabant wil met de wedstrijd 'Knijp eens in mijn arm' goede ideeën van sociaal-culturele, jeugd- en sportverenigingen stimuleren en belonen. De Tiense vereniging Tievo vzw werd geselecteerd en strijdt samen met vier andere projecten voor een droomreis.
NavButton Lees verder...

Fotoreportage 'Drie keer feest in Tienen!'
Op zaterdag 27 september '14 was het drie keer feest in Tienen. Enkele sfeerbeelden ...
NavButton Lees verder...

Stadsdichter oogst lof in Nederland
De stadsdichter van Tienen Gui Nijs oogst lof in Nederland. Tijdens de ‘Nationale stadsdichterdag’ in het Noord-Nederlandse Lelystad, werd zijn gedicht ‘Hunker’ het mooiste gedicht van de dag genoemd.
NavButton Lees verder...

Politiecontroles in oktober
Snelheidsduivels pas je rijstijl aan want de lokale politie oefent ook in oktober snelheids- en alcoholcontroles uit ...
NavButton Lees verder...

Winterdienst krijgt bijstand van landbouwers
De stad Tienen wil deze winter een beroep doen op landbouwers voor het sneeuw- en ijsvrij maken van de wegen. De landbouwers worden ingezet ter aanvulling van de eigen winterploeg, zodat alle straten sneller aan bod kunnen komen. 
NavButton Lees verder...

Stadsbibliotheek neemt inleverbox in gebruik
De stadsbibliotheek van Tienen breidt haar dienstverlening uit. Dankzij een nieuwe inleverbox kunnen ontleende bibliotheekmaterialen 24 uur op 24 teruggebracht worden.
NavButton Lees verder...

Oproep sportkampioenen
Op vrijdag 21 november ’14 vindt het jaarlijks ‘Sportgala’ plaats in CC De Kruisboog. Kandidaturen voor de sportawards zijn welkom t/m maandag 6 oktober '14.
NavButton Lees verder...

.

OPENBARE WERKEN

Werken Eandis Invalsweg
De voorbije twee weken werd het verkeer op de Invalsweg herleid tot één rijvak. Eandis voert hier werken uit om de bedrijfszekerheid van het distributienet te kunnen garanderen. Vanaf maandagnamiddag 29 september’ 14 zal de verkeerssituatie terug normaal zijn.
NavButton Lees verder...

Vernieuwing wegdek centrumstraten
Nog t/m woensdag 1 oktober '14 wordt het wegdek vernieuwd in de Lombardstraat, op het Torsinplein en in het aangrenzend stukje Bostsestraat. Geen doorgaand verkeer mogelijk tijdens deze periode.
NavButton Lees verder...

Werken Vinkenhof en Houtemstraat
Nog t/m dinsdag 30 september '14 is het Vinkenhof afgesloten voor het leggen van een nieuwe asfaltlaag. In de Houtemstraat worden plaatselijke herstellingswerken uitgevoerd t.h.v. het Lijsterhof. Verkeer blijft hier mogelijk, zij het over één rijstrook (regeling met verkeerslichten).

Herinrichting Tiense Vesten

Campagnebeeld Vesten
NavButton Volledig nieuwsarchief
NavButton Lijst van nieuwe en recent aangepaste pagina's
NavButton Wens je regelmatig op de hoogte gebracht te worden d.m.v. onze nieuwsbrief, schrijf dan snel in.


 UIT Tips

Infoavond 'Zorgeloos verhuren'
De stad Tienen en het intergemeentelijk project ‘Beter Wonen aan de Gete’ organiseren op donderdag 9 oktober ’14 een infoavond rond het thema ‘Zorgeloos verhuren’. Wie een woning op de private huurmarkt wil verhuren, krijgt hier een antwoord op al zijn vragen
NavButton Lees verder...

Tienen lanceert 'Sport Na School'
Ook nood aan een sportieve uitlaatklep na de schooluren? ‘Sport Na School’ (SNS) verlicht je stress met sportieve activiteiten die aansluiten op de schooluren. Voor jongeren van 12 tot 18 jaar.
NavButton Lees verder...

Deel je kennis tijdens de 'Bibliotheekweek'
Haal de toeters en bellen maar boven want de Tiense bib viert dit jaar de 30ste verjaardag van de ‘Bibliotheekweek’. Doe alsof je thuis bent tijdens de verwendag met kennisruilbeurs, mijmer weg met gedichten uit de Eerste Wereldoorlog en sla je slag tijdens de boekenverkoop.
NavButton Lees verder...

Oproep: 'Bibliothecaris voor één dag'
Maak jij je eigen kleren? Ken je alles van wijnen? Ben je een krak met computers en tablets of een keukenprins(es)? Word bibliothecaris voor één dag en deel je passie en kennis tijdens de 'Kennisruilbeurs' in het kader van de Bibliotheekweek op zaterdag 11 oktober. Inschrijven via bibliotheek@tienen.be.   

Shoppingweekend in Tienen
Tienen heeft er een nieuwe handelsvereniging bij: Kwixx. Haar eerste wapenfeit: een shoppingweekend op 4 en 5 oktober '14 waar je een VW Beetle en vijf elektrische fietsen kan winnen. Eén adres dus voor de nieuwe herfstcollectie: TIENEN!
NavButton Lees verder...

Rondleiding in de bib
Wie op verkenning wil gaan in de bib van Tienen, kan dit onder begeleiding op zaterdag 4 oktober.
NavButton Lees verder...

Klik verder...


Banner openbedrijvendag

Banner herfstsportkampen

Banner De Kruisboog

 Banner jeugdwebsite 

 


NavButton Volledige kalender
spatie
Foto Grote Markt