Home website

  


Facebook Stad Tienen

Twitter Stad Tienen
spatie
Foto atletiekpiste Houtemveld

 Prikbord

Gemeenteraad
Op donderdag 25 september '14 is er om 20.00 uur een zitting van de gemeenteraad in de raadzaal van het stadhuis.
NavButton Lees verder...

Papierslag
Op zaterdag 27 september is er van 09.00 tot 16.00 uur een papierinzameling van de jeugdverenigingen op de parking van het Houtemveld en op de parking van het voetbalveld in de Keienpoelweg in Hakendover.

Gemeentelijke Gezondheidsgids
De ‘Gemeentelijke Gezondheidsgids’ bundelt objectieve informatie en adviezen over elf preventieve gezondheidsthema’s.
NavButton Lees verder...

Openbaar onderzoek ruilverkaveling
Bij de gemeente Boutersem loopt momenteel het openbaar onderzoek i.v.m. de ruilverkavelingsplannen Willebringen, die deels op het grondgebied Tienen gerealiseerd zullen worden.
NavButton Lees verder...

Vrijwilligers gezocht voor ontmoetingsruimte
vzw De Hartjes is op zoek naar een gastvrouw of -heer die gezinnen warm onthaalt in de laagdrempelige spel- en ontmoetingsruimte.
NavButton Lees verder...

Vacature maatschappelijk werker
Het OCMW Tienen gaat op zoek naar een voltijds maatschappelijk werker. Stel je nu kandidaat!
NavButton Lees verder...

Op zoek naar een creatieve hobby?

NavButton Lees verder...

Scholen Interactief
Een 90-tal activiteiten voor een leuke en leerrijke klasuitstap, een sportief evenement of vorming, dat is wat de stadsdiensten voor de scholen in petto hebben.


 Scholen Interactief basisonderwijs
 Scholen Interactief secundair onderwijs

Vacature
De stad is op zoek naar een ingenieur-diensthoofd gebouwen en wegen.
NavButton Lees verder...

 Nieuwe zoekertjes

  • Flandria gasconvector stratos 68 (Te koop)
  • Encyclopedie (Te koop)
  • Gasboiler (Te koop)
  • Eiken zitbank met opslagruimte (Te koop)
  • Nokia Lumia 520 + hoesje (Te koop)

NavButton Overzicht van alle zoekertjes
NavButton Nieuw zoekertje toevoegen
spatie
logo Stad Tienen


Laatste nieuws

Ontwerp een logo voor de GROS
De Gemeentelijke Raad voor Ontwikkelingssamenwerking van Tienen, kortweg GROS Tienen, organiseert een ontwerpwedstrijd om een origineel, werelds logo te laten ontwikkelen. Inzendingen zijn welkom t/m woensdag 22 oktober '14
NavButton Lees verder...

Maatregelen bij elektriciteitsschaarste
De stad Tienen heeft meer duidelijkheid gekregen omtrent de straten die van het elektriciteitsnet worden afgesloten bij een eventuele elektriciteitsschaarste.
NavButton Lees verder...

Vaststellingen beëdigde ambtenaren
Tijdens de zomermaanden stelden de beëdigde ambtenaren 23 inbreuken vast op het reglement op sluikstorten waarbij de identiteit van de overtreders achterhaald kon worden.
NavButton Lees verder...

Fotoreportage 'Tienen hosttown Special Olympics'
De voorbije week mocht Tienen een delegatie atleten uit Belarus verwelkomen. De atleten reisden zaterdag af naar Antwerpen om er deel te nemen aan de Special Olympics.
NavButton Lees verder...

Tienen in Vlaanderen Vakantieland
Logo Vlaanderen VakantielandVlaanderen Vakantieland-reporter Vincent Verelst reist de inval van de Duitsers in 1914 achterna en belandt zo ook in Tienen. Kijk nu zaterdag om 18.10 uur of zondag om 17.15 uur naar één!
NavButton Lees verder...

.

OPENBARE WERKEN

Werken Vinkenhof en Houtemstraat
Van maandag 15 t/m woensdag 24 september '14 is het Vinkenhof afgesloten voor het leggen van een nieuwe asfaltlaag. In de Houtemstraat worden plaatselijke herstellingswerken uitgevoerd t.h.v. het Lijsterhof. Verkeer blijft hier mogelijk, zij het over één rijstrook (regeling met verkeerslichten).

Rijschoolstraat
Op vrijdag 19 september '14 neemt de VIA O.L.V.-basisschool deel aan de STRAPdag. De Rijschoolstraat zal die dag afgesloten zijn van 08.00 tot 16.00 uur.

Herinrichting Tiense Vesten
De werken aan de Tiense Vesten zijn nu ongeveer één maand in uitvoering en bij een eerste evaluatie blijkt de verkeersafwikkeling vrij vlot te verlopen.  
NavButton Lees verder...

Campagnebeeld Vesten
NavButton Volledig nieuwsarchief
NavButton Lijst van nieuwe en recent aangepaste pagina's
NavButton Wens je regelmatig op de hoogte gebracht te worden d.m.v. onze nieuwsbrief, schrijf dan snel in.


 UIT Tips

Tips voor het weekend
Dit weekend staat volledig in het teken van de 'Autoloze Zondag'. De Leuvensestraat houdt Fashionweekend, Crossing Vissenaken mosseldagen en Natuurpunt een zomerwerkdag. Zaterdag starten de lessen Chi Neng Qijong en de vervolgcursus 'Eerste Hulp' en natuurlijk kan je nog deelnemen aan de 'Week van de sportclub'. Voor de kinderen is er een snuffel-knuffelactiviteit.
NavButton Lees verder...

Autoloze Zondag op 21 september
Op zondag 21 september ’14 geven we de binnenstad terug aan de wandelaars en de fietsers met tal van activiteiten. Een groot gedeelte van het stadscentrum is verkeersvrij, al blijven de parkings bereikbaar. Die dag vindt ook de T-Man Roller-Bike Parade plaats met vertrek aan de Tiense Suikerraffinaderij.
NavButton Lees verder...

Tentoonstelling workshopdag ART
De VIA-basisschool Onze-Lieve-Vrouw was dit jaar uitverkorene voor de workshopdag van de afdeling beeldende kunst van ART. Van vrijdag 19 t/m dinsdag 30 september hangen de kunstwerkjes in het Vrijetijdscentrum.
NavButton Lees verder...

Drie keer feest in Tienen!
Drie keer feest in Tienen op zaterdag 27 september met 'Dag van de Klant', 'Boerderij in de Stad' en de 'Streekbierenmarkt'!
NavButton Lees verder...

Vorming 'Slaap zacht! Bedtijd voor kinderen'
Het kan zalig om je kind te zien vertoeven in dromenland, maar soms gaat het niet zo vlot. Tijdens de vorming 'Slaap zacht! Bedtijd voor kinderen' op donderdag 2 oktober krijg je tips voor een goede nachtrust voor jezelf en je kroost.
NavButton Lees verder...

Herfstsportkamp 2014
Tijdens de herfstvakantie kunnen 4- tot 12-jarigen deelnemen aan het herfstsportkamp van de sportdienst. Inschrijven kan vanaf woensdag 1 oktober!
NavButton Lees verder...

Najaarsactiviteiten jeugddienst
Na een succesvolle zomerwerking, staat de jeugddienst opnieuw in de startblokken met de najaarsprogrammatie voor 3- tot 16-jarigen. De activiteiten werden ook nu weer gebundeld in een overzichtelijke brochure.
NavButton Lees verder...

Voorstelling 'Rudy' in de kijker
Rudy is een filosoof die eruit ziet zoals u en ik. Hij let op de stilte, de stilte achter de gebeurtenissen. Een voorstelling van De Kolonie MT en Peter De Graef op donderdag 2 oktober in CC De Kruisboog.
 Lees verder...

Lezing 'Tienen in augustus 1914'
Historicus Ruben Donvil reconstrueert in zijn boek ‘De Grote Oorlog op kleine schaal’ de gevechten aan de Getelinie aan de hand van archiefmateriaal en dagboekfragmenten. Tijdens deze lezing op 25 september gaat hij dieper op het onderwerp in.
NavButton Lees verder...

Week van de Sportclub
Tijdens de ‘Week van de Sportclub’ van zaterdag 13 t/m zondag 21 september ’14 zetten 24 sportclubs in Tienen hun deuren open!
NavButton Lees verder...

Klik verder...
Banner De Kruisboog

Banner jeugdwebsite


NavButton Volledige kalender
spatie
Foto Grote Markt