Home website

  


Facebook Stad Tienen

Twitter Stad Tienen
spatie
Foto Tiense Suikerraffinaderij

 Prikbord

WZC Keienhof in 'Iedereen Beroemd'
Foto iedereen beroemd'Iedereen Beroemd' is deze week te gast in het WZC Keienhof in Kumtich. Kijken dus op één!

Test je kennis met 'De Grote Verkeersquiz'
Banner verkeersquiz
Erik Van Looy is niet alleen de onschuldige quizmaster van 'De Slimste Mens ter Wereld', dit jaar is hij het ongeschoren gezicht van 'De Grote Verkeersquiz'! 
NavButton Lees verder...

Papierslag
Op zaterdag 25 oktober '14 is er van 09.00 tot 16.00 uur een papierinzameling van de jeugdverenigingen op de parkings van het Houtemveld en zaal De Kronkel in Vissenaken en op het Sint-Gillisplein in Kumtich.
NavButton Lees verder...

CO in jouw huis? Doe de test!
Heb jij een verwarmingstoestel op gas, kolen, mazout, of petroleum in huis? Doe de test en ontdek of er CO-gas in je woning aanwezig is.
NavButton Lees verder...

Agenda gemeenteraad
Op donderdag 23 oktober '14 is er om 20.00 uur een zitting van de gemeenteraad in de raadzaal van het stadhuis.
NavButton Lees verder...

Vreemdelingenloket na afspraak
Het loket vreemdelingenzaken in het stadhuis werkt vanaf november op woensdag enkel volgens afspraak (tel 016 80 57 87, bevolking@tienen.be).
NavButton Lees verder...

Vergelijking energieleveranciers
Heb je hulp nodig bij de vergelijking van de energieleveranciers voor gas en elektriciteit, dan kan je terecht bij de dienst sociale zaken in het Sociaal Huis.
NavButton Lees verder...

Genieten van een Tiense Lorejàs Winter
Versterk je innerlijke mens met een Tiense Lorejàs Winter in het MuseumCafé van de Erfgoedsite en neem deel aan de spaaractie.
NavButton Lees verder...

Renovatiepremie wijzigt op 1 november
Vanaf 1 november '14 wordt de Vlaamse renovatiepremie voor woningen omgezet in een belastingvermindering.
NavButton Lees verder...

Fotowedstrijd
Ben jij gebeten door fotografie en ken je enkele ‘betoverende’ plekjes in Tienen? Neem deel aan de fotowedstrijd 'Tienen, betoverende stad'!
NavButton Lees verder...

 Nieuwe zoekertjes

  • Wiel Mercedes 190D (Te koop)
  • Strips Robbedoes (Te koop)
  • Wandklok (Te koop)
  • Rolstoel (Gezocht)
  • Fototoestel (Te koop)

NavButton Overzicht van alle zoekertjes
NavButton Nieuw zoekertje toevoegen
spatie
logo Stad Tienen


Laatste nieuws

Restauratiewerken Sint-Lambertuskerk
De stad Tienen plant in 2015 restauratiewerken aan de Sint-Lambertuskerk in Overlaar. In eerste instantie zal het dak van de kerk hersteld worden.
NavButton Lees verder...

Tienen Markt Mee!
Centre Pompidou in Parijs, La Boqueria in Barcelona, Piazza del Duomo in Milaan, de Stadshal in Gent … Geef de Grote Markt van Tienen een plaatsje tussen deze legendarische pleinen en kom mee nadenken over de heraanleg tijdens één van de participatiemomenten dit najaar!
NavButton Lees verder...

Woonkamers gezocht voor 'Dichters aan huis'
Op zondag 14 december '14 vindt in Tienen de eerste editie plaats van het literaire evenement ‘Dichters aan huis’. Hiervoor is de stad op zoek naar 10 gezinnen die een dichter of schrijver thuis willen ontvangen.
NavButton Lees verder...

Afschakelplan elektriciteitsschaarste
Deze winter is de kans op stroomschaarste reëel. Laten we er samen iets aan doen!
NavButton Lees verder...

.

OPENBARE WERKEN - VERKEERSMAATREGELEN

Beauduinstraat afgesloten

Van woensdag 29 t/m vrijdag 31 oktober ‘14 zal de Beauduinstraat tussen 08.00 en 17.00 uur afgesloten worden tussen het Kapucijnenplein en de Veemarkt voor de uitvoering van dakwerken.  

Verkeersmaatregelen Hakendover
Op zaterdag 25 oktober ’14 organiseert KLJ Hakendover zijn jaarlijkse ‘Bietentocht’ en geldt er van 16.00 tot 24.00 uur een rijverbod in de Putstraat (tussen de Hollestraat en de Processieweg) en de Processieweg (tussen het Schoolpad en de Houbaertstraat) in Hakendover. Tussen 18.00 en 24.00 uur is er ook een rijverbod van kracht in de Houbaertstraat, Hooibout en Neerwindenstraat.

Herinrichting Tiense Vesten
Belangrijke wijziging aan de verkeerssituatie: tijdens de herfstvakantie zal het niet mogelijk zijn om vanop de Vesten de Diestsesteenweg in te rijden. Wie richting Diest moet, dient een omleiding via de Aarschotsesteenweg te volgen. De site Carrefour en de begraafplaats in de Pollepelstraat blijven wel bereikbaar via de Diestsepoort.  
 Voortgangsbericht...

Campagnebeeld Vesten
NavButton Volledig nieuwsarchief
NavButton Lijst van nieuwe en recent aangepaste pagina's
NavButton Wens je regelmatig op de hoogte gebracht te worden d.m.v. onze nieuwsbrief, schrijf dan snel in.


 UIT Tips

Film in CC De Kruisboog
Flits en het magische huisMet je kroost naar de film? Het kan in CC De Kruisboog met de familiefilms 'Superheld' (22-10) en 'Flits en het Magische Huis' (30-10). Bestel je tickets online of aan het loket van het cultuurcentrum.  
NavButton Lees verder 

Tienen start met 'Wandel-je-fit'
De sportdienst van de stad Tienen gaat van start met ‘Wandel-je-fit’. Tijdens drie opeenvolgende trimesters worden senioren en andere mensen die meer willen bewegen, aangespoord om 10.000 stappen per dag te zetten.
NavButton Lees verder...

Vertelmoment 'Verhalen uit de Groote Oorlog'
Wat gebeurt er met gewone mensen en gezinnen wanneer de oorlogsschaduw over hun huizen en dorpen valt? Wanneer ze op een mooie dag in augustus dikke rookpluimen zien in de verte? Karren met gewonde en dode soldaten door de straten rijden? Op zaterdag 25 oktober '14 vertelt Fred Versonnen het verhaal van Polle en zijn familie.
NavButton Lees verder...

Filosofisch café
De stadsbibliotheek en het Huis van de Mens organiseren dit najaar drie filosofische cafés in de bib. Op donderdag 23 oktober '14 gaan we samen ‘de tijd’ te lijf aan de hand van grote filosofen en kleine reflecties.
NavButton Lees verder...

Vorming in de kijker
Maak kennis met de boeiende wereld van de elektrische fiets. Wat zijn de voor- en nadelen? Waar moet je op letten bij de aankoop? Je verneemt het tijdens de vorming 'Elektrisch fietsen, iets voor jou?' op zaterdag 25 oktober '14 in CC De Kruisboog. 
NavButton Lees verder 

Kunstwedstrijd 'X-PRESS'
Tiens talent uit zich tijdens 'X-PRESS', de kunstwedstrijd van de jeugddienst op zondag 26 oktober ’14. Inschrijven kan nog steeds!
NavButton Lees verder...

Klik verder...


Banner herfstsportkampen

Banner De Kruisboog

Banner jeugdwebsite

  

 


NavButton Volledige kalender
spatie
Foto Grote Markt