Activiteiten

Huis van het Kind activiteitenOm de verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, heeft de stad Tienen beslist om alle activiteiten van Huis van het kind Tienen tot eind augustus te annuleren. Volg de updates over de maatregelen in Tienen via www.tienen.be/corona of de Facebookpagina.

Op donderdagvoormiddag organiseert Huis van het Kind regelmatig een leuke activiteit of uitstap voor kinderen jonger dan drie jaar samen met hun ouders of grootouders.

De komende weken kan je langskomen tijdens onderstaande activiteiten. Deelname is gratis, tenzij anders vermeld. Inschrijven is enkel nodig als het gevraagd wordt. De activiteiten vinden plaats in het speelpunt van Huis van het Kind.

Wil je elke maand een overzicht van onze activiteiten voor baby’s en peuters ontvangen? Stuur een mailtje naar dagmar.frenssen@huisvanhetkind.tienen.be.

 

 

Koala

 

Bovenstaande activiteiten maken deel uit van het KOALA-project. KOALA organiseert activiteiten voor jonge kinderen, samen met hun (groot)ouder of opvoedverantwoordelijke. Ouder en kind samen, dus. Net zoals de koala en zijn kleintje.

Contact

Contactpersoon